perjantai 5. helmikuuta 2010

Vaippoja (viimeisen kerran)

Ompelin jotain, mitä en enää uskonut ompelevani eli kestovaippoja! Täytyi oikein palauttaa mieleen vanha vaippa kädessä, että mitä tehtiin ja miten. Kaavakin oli joku oma vanha 5-6 vuoden takaa, kun se osui ekana käteen. Toivottavasti sopivat!
Kangas sai tän aikaan, oon tuota ihastellut eri kangaskaupoissa ja valmiina vaippoina ja kun se osui alepalana eteen niin tilasin. Ei paha hinta, kun 7€ sain kaksi vaippaa. Sisäpuolen fleecet ja kam-nepit omista varastoista tietenkin päälle. Toisessa on punainen ja toisessa ruskea sisus ja ihan pul-pintaisia taskuvaippoja nämä ovat. Meillä ei juuri muita käytetäkään, vaikka samaan tilaukseen kyllä otin yhdet pitkälahkeiset villahousut...

Samalla tuli nepitettyä tämä lahjebody, meille ylimääräinen, eli saatan laittaa sen tuonne shopin puolelle jossainvaiheessa. Koko on 92cm.Tälläisiä olisi ylimääräisenä eli kuka haluaa niin ottakoon yhteyttä sähköpostiin, niin lähetän nämä ilmaiseksi. Ovat siis pul-paloja, joista mun arvion mukaan saisi yhdenkestositeen ja parit liivinsuojat. UUSI OMISTAJA LÖYTYI!

10 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Tuo siilikangas on kyllä tosi suloista! Kiva body myös:) Laitoinkin sulle jo eilen vähän postia:)

PikkuHoo kirjoitti...

Tuota siiliähän on tullut nyt joustofroteenakin :) Minäkin oon ajatellut ettei enää tarvi vaippoja kun meillä on nyt vuoden menneet samat ja säädöt edelleen tiukimmillaan, on niin pieni tuo lapsukainen. Meillä pidetään taskuvaippoja päivällä ja yöllä on villikset ja sisävaippa.

On muuten tässä kahden vuoden aikana tullut ihan hurjasti uusia pul-kuoseja ja ihania sellaisia. Minä nimittäin tilasin aika lailla kaks vuotta sitten ensimmäiset kestovaippakankaat ja aloin perehtymään vaippailun saloihin, vaipatettavan olellessa mahassa vielä :)

Ansku kirjoitti...

Suloiset vaipat ja tuo edellinen froteepyyhe tosi suloinen! Mäkin jo mietin, että pitäisikö tuota vielä tilata joustiksena, mutta olen ommellut siitä niin paljon vaippoja, että taidan jättää väliin :D

Ihana tuo lahjebody, kaunis kangaskin :)

Heilt spesiell kirjoitti...

Lovely fabric-diapers!!

Sani kirjoitti...

Toi sienet ja siilit on ihana :).
Juuri eilen ihastelin kestovaippakaupan sivuilla, kun saa nyt tosiaan joustofroteena.
Tosi nätti kangas tuossa lahjebodyssa.

AnniP kirjoitti...

Mistä olet löytänyt tuon lahjebodyn kankaan? Ihana!

Riikka kirjoitti...

Ilona: Kiitos ihanasta paketista! Mitähän siitä tulee...jotain ihanaa varmasti...

PikkuHoo: On muuten pulit kehittyneet, yllätyin että on nykyään pehmoisempaa kuin ennen. Ekat pulit silloin vuonna 04-05 oli ihan peltiä, sen jälkeen pehmeni, mutta nyt on vielä ohkasempaa!
Meillä taas ei siskojen vanhat kaikki mene päälle, kun siskot oli hoikempia eli piti tehdä isompia vaippoja tälle pienimmälle.
En tiennyt, että tuota saa joustiksena!! Menin heti tilaamaan, mutta se nyt jäi kamalien postikulujen takia...14,50€?!

Ansku: Kiitti, mulle kelpaisi joustiksenakin...saa nähdä tuleeko tilattua.

Sani: Laittelin juuri sun blogiin kommenttia...

AnniP: Se on Triteksiltä taas kerran, viimeksi sitä en enää nähnyt eli voi olla loppu. Tuo on myytävänä jos sulla on sopivan kokoinen pitäjä =). Noi on kivoja unipussiyöpukuinakin, pitkät hihat ja lyhyet lahkeet.

Saara kirjoitti...

Ihanaa kangasta tuossa neppibodyssa! Mistä olet sellaista löytänyt?

Saara kirjoitti...

Vastasitkin kysymykseeni jo... Pitäisi lukea tarkemmin ennen kysymistä :)

AnniKa kirjoitti...

Aivan ihanaa kangasta tuossa lahjebodyssa! Tuota minäkin (oisin) halunnut..

Kivoja juttuja sinulla täällä. Olen jo kauan kauan aina vieraillut, mutta en muista olenko kommentoinut juurikaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...