tiistai 9. helmikuuta 2010

Oman mallinen moonkids

Tuntuu, että näitä moonkids taskuja on ollut vähän joka blogissa ja itsekin olen niihin ihastunut. Tarkoitus on sellaiset housutkin tehdä, mutta kun tekeillä oli tämä mekko niin tein siihen harjoitustaskut.Mekko on aitoa retrojoustofroteeta, mitä pikkupalan olen saanut ostettua ja sitä säästänyt, kunnes nyt siitä ei meinannut enää saada mitään edes pienimmälle! Ei pitäis säästellä niin kun olen aiemminkin sanonut.
Taskut ja alavarat tässä onkin sitten yksiväristä uutta joustista. Ja vielä en ole varma mahtuuko omalle tytölle. Jos ei niin tulee myyntiin shopin puolelle.

Päivitin shoppiin kankaita ja niiden yhdistelyjäkin vähän. Tuli tehtyä suuri tilaus kangas-mallalta ja siellä näkee noita uusiakin värejä sitten joustiksista ja veloureista. (Sinne pääsee sivupalkin Selia-shop-painikkeella).

Tätä seuraavaa ehdotin ja jo teinkin sitten valmiiksi asti.
Eli kaksipuoleinen joustofroteepyyhe, nämä on niin ihania käytössä ja saa nuo ei vaatteisiin niin sopivat joustikset johonkin käytettyä. Tässä on toinen puoli sitä samaa sinisillä sydämillä. Saatte nyt vain kuvitella sen, kun ei tullut kuvattua.

6 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Onpa ihanan pirteä ja retro! Yleensä ei nuo retrot iske mutta tässä on jotain ihastuttavaa!

Ilona kirjoitti...

Tuo mekon kangas on jotenkin tutun näköinen. Minulla on varmaan ollut tuosta kankaasta joku vaate lapsena:)

Sinä kun olet noista muru-neuloksista ommellut vaatteita, niin voisitko kertoa, minkä laatuisia nuo kankaat ovat? Kestävätkö hyvin pesuja, nukkaantuvatko...?

Unaja kirjoitti...

Tosi hauskaa retrojoustofroteeta. Tulee jotenkin oma mummola mieleen tuosta söpösestä pikkutytön mekosta.

Sani kirjoitti...

Oi kun ihana mekko :)

PikkuHoo kirjoitti...

söpönen mekko! Arvaa onko täällä muhineet nuo taskut päässä :D Ostin keltaista joustistakin metsolasta ja vertasin sävyjä moonkids keltaiseen ja oli aika lähelllä :D

Riikka kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Hauska jos monella tulee tästä muistoja mieleen, itselle ei mitään =). Ehkä nuoremmille sitten tulee mieleen...

Ilona: Ne on aivan ykkösluokkaa, ei nukkaa eikä haalistu pesuista huolimatta. Meidän tytön suosikki on täällä blogissa esitelty punainen kisumekko ja on kyllä pesty niin monta kertaa, etten pysy laskuissa! Samoin mustat hamoset on edelleen ihan mustat, ei haalstuneet. Nyt munkin alkoi tehdä niitä mieli lisää tilailla...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...