maanantai 8. helmikuuta 2010

Eskariasu 3

Valmistui tämä kolmaskin asu eskaria varten, aika kesäinen asu, jos ei laita aluspaitaa. Pitkähihaisen tai poolon kanssa menee kyllä talvellakin.Tämä oli osa kangastuhoajaisia, alunperin tuosta mekkokankaasta piti tulla legginsit, mutta tulikin näinpäin, että housut on yksiväriset.Oikeasti kaikki alkoi siitä, että mun ei yhtään tehnyt mieli ommella (outoa) ja aloin sitten kokeilemaan uutta Donnosta tilattua pronssia kangasväriä. Kaupanpäälle sain sabluunan ja sillä painoin nuo linnut kankaalle kokeeksi. Ja tyttö tahtoi lintumekon niin sopihan se äitille. Silloin se ompeluinnostuskin jo palasi =).

Kaikki kankaat Triteks ja kaava on Amelie ja housut Saimi.

Meillä on tässä pari viikkoa lähes joka päivä (!) lääkari tai labra tms, joten yritän ommella, mutten lupaa ehtiä.

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunis setti. Toi lintumekko on tosi kaunis. Sopii nuo linnut ihanasti siihen.

Sani kirjoitti...

Ihana!
Tässä setti josta tykkään ja paljon!
Ja noi linnut kruunaa koko komeuden :)

Miina. kirjoitti...

Kivoja lintuja, joo! Mikäs noiden Triteksin kankaiden pesulämpötila on? Kävin pari kassillista kankaita hakemassa, enkä huomannut kysyä! :)

Hilla kirjoitti...

Ihana asu! Onko tuo Amelie kaava jostain lehdestä? Onkohan siitä 92 tai 98 cm vai vaan isommille?

Unaja kirjoitti...

Tosi kaunis setti. Tuohan on suorastaan semmoinen mekko että sitä voisi itsekin pitää, tosin ei taitaisi ihan koko olla passeli ;)

Hiipu kirjoitti...

Kaunis asu - jotenkin sellainen ison tytön oloinen, niin kuin eskarilaisella jo omasta mielestään kuuluu ollakin ;-D

Hoitelehan ne lääkäriasiat rauhassa, kyllä me maltetaan odotella näitä postauksia...

Eliisa kirjoitti...

Vitsi, mä tykkään tästä setistä tosi paljon. Tuollainen olisi tosi kiva meidän 8,5 vuotiaalle. Tuo kangas on ihan täys kymppi asuun.

Satu kirjoitti...

Kyllä on kaunis setti! Just viikonloppuna tein kaavaa tuollaiselle tunikalle...saman tyylinen setti oli mielessä tehdä tuolle meidän tulevalle eskarilaiselle. Tuo tunikan kangas on sievä ja linnut hienot:)

Onko tuo Tritex muuten jossain keskustan alueella vaiko kauempana? Ollaan tulossa nimittäin keväällä viikonlopuksi junioreiden jääkiekkoturnaukseen sinnepäin ja ajattelin samalla käydä vähän kangasostoksilla mikäli mahdollista...

Riikka kirjoitti...

Onpas paljon kävijöitä, ihana kun kävitte ja kiitos kommenteista!

Miina: Nansotrikoiden pesulämpöä voi tietenkin vakoilla vaatteista...itse olen pessyt hyvällä menestyksellä pääosin 40 asteessa mutta myös 60 asteessa.

Satu: Laitoin sun blogiin kommenttia. Triteks on lähiöalueella, aika kaukana Tampereen keskustasta. Autolla kyllä on helppo mennä ja parkkipaikat on hyvät ja lähellä jos ison säkin ostaa =D.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...