torstai 4. helmikuuta 2010

Lisää kantti"harjoituksia"

Kuten jo aiemmin sanoin, oma tyttö "tarvitsee" punaisin vaunuihin sopivan peiton kesäksi. Pakko oli sitten uhrata tämä raitajoustis, kun se niin hyvin väreihin sopii. Isot tytöt olis kyllä halunnut tämän myös mekoiksi.
Ja tässä on nukke mallina, kun piti kokeilla tehdä lapsen kommandopipoa. Sellainen löytyisi tilaamalla englannista, mutta vain musta ja hintaa oli jotain 15€ reilusti. Meillä on aina posket pakkasen armoilla ja paleltuu siis helposti (pienimmällä). Tästäkään ei kai hyötyä ole, koska ei suostu tätä pitämään. Tämä olikin vain kokeiluversio vanhasta retroaamutakista.

Takas peittoon eli toinen puoli on Triteksin ihanan pehmoista neulosta, taitaa olla joku viskoosisekoite. Varmasti mukava kesällä sitten vaikka olisi vain vaippa päällä. Sitä odotellessa...
Tämäkin on pidemmän aikaa ollut kaapissa kankaana. Kun tein ekan kerran tilauksen Michas stoffeckeen niin luulin tilaavani joustofroteeta. Pyyhefroteeta tuli! Ei se mitään, ihan laadukkaan oloista ja nyt pienin sai ekan oman isojen tyttöjen kylpypyyhkeen. Tähän asti on menty vauva- ja huppypyyhkeellä tai yleensä vaan kietaistaa nopsasti kylpytakkiin.
Siihenkin punainen resorikantti (sopii muuten hyvin froteenkin kanssa, vaikka vähän olin epäileväinen) ja koristeeksi ankkoja brodeerattuna. Ankat on täältä ilmaissarjana ladattu. Vähän vaan muokkasin niitä.
Laitetaan loppuun pari lähikuvaa brodeerauksesta:
Eilen tuli aikas mahtava pino kankaita postitse, eli ei se niiden tuhoaminen onnistu oikein, mutta ainakin näiden myötä ompelupöytä on nyt hetken tyhjä.

5 kommenttia:

Jes kirjoitti...

The blanket is really nice, I like the fabric, and the "towel" with the duck applique´is so sweet :)

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Ihania juttuja olet taas tehnyt!! Mäkin haluan tuollaisen kirjovan koneen ;) Minkä merkkinen sulla on? Ja paljonko olet siitä köyhtynyt...
Haluaisin myös sen peitetikkikoneen...HUOH.

Paljonko sulle tuli postarit kun tilasit sieltä Michas S:ltä?

Ompsinpompsin kirjoitti...

Ihana peitto. (ja mun Triteks-kuume yltyy vaan..Täytyy nyt kumminkin malttaa vielä..)

Riikka kirjoitti...

Jes: Thank you!

Prinsessatrio: Kiitti! Mulla on ikivanha husqwarnan kirjovakone. Haluisin kovasti uuden, mut kun ei oikeasti tarvitse niin oon malttanut olla ostelematta =). Tuo oli aikoinaankin se halvin mahdollinen ja otin näytekoneen, maksoin 1700€ silloin 7-8v sitten.

Michasilta on postit olleet aina sen 25€, vaikka tilais kuinka vähän.

Ompsinpompsin: Se on kiva kauppa, välillä ainakin. Se siinä on hankalaa, kun ikinä ei tiedä tekeekö löytöjä vai ei...

MiNa kirjoitti...

Olipas kivan näköinen peitto ja pyyhe :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...