perjantai 12. helmikuuta 2010

Suosikkimallilla taas haalari

Nämä kokohaalarit on kyllä käteviä, ja jos tämä olisi se meidän näköinen...ihan varma en ole =D. Koska tulossa on sitä siili-sienijoustofroteeta, niin siitäkin tulisi kiva...

Joku näissä on, kun tyttö itkee pyykkinarulla kuivumassa olevaa haalaria päällensä, kai se on sitten lämmin tai mukava muuten päällä. Tehdään siis lisää!Väri eli kangasidea tähän tuli Pikkuriikiltä . Malli on sama vanha oma. Tällä mallilla tehty vaaleanpunainen on vielä vailla uutta kotia shopin puolella.

Materiaali eli taatelijoustofrotee on Pikkuvillasta ja Turkoosi velour on Kangas-Mallan.

9 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Antaa kivan säväyksen tuo turkoosi. On varmasti näppärä vaate näillä keleillä, ei ihme että tyttö haluaa päälleen :-)

Jana kirjoitti...

Kivan näköinen haalari, mutta odottaa että siili joustis tulee :-). Pääsin jo ompelemaan.

Ansku kirjoitti...

Ihana on tämäkin :) Minullakin tuota taatelia odottaa, ja tuo turkoosi sopii siihen mainiosti. Pitäisiköhöhän tuota tilailla vielä kun saa..

od Andulky kirjoitti...

lovely!!

pikkuriikki kirjoitti...

Ihana...ja toi taateli haalari on kyllä ihan lemppari meilläkin tällähetkellä ja kokohaalarit on niin ihanat nyt talvella...Tykkään mallistasi..huppu on huippu!

Pia kirjoitti...

Minä köyhä ompelijanalku sain vaivoin ostettua puolen metrin pätkän tuota taatelijoustista. Olisin kyllä halunnut paaaaljon enemmän, mutta mutta...kun on matti kukkarossa aina. Ei ole varaa näitä ihania kankaita ostella. No, sain minä tuosta yhdet tai kahdet housut edes noille meidän pienimmille.

TiinaK kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Ompelu alkaa jo vuosien harjoittelun jälkeen sujua, oppisin vaan vielä kuvaamaankin (ja saisin fiinimmän kameran...).

Jes kirjoitti...

What a nice "overal", and the fabric is fantastic

Riikka kirjoitti...

Kiitos kaikille! Mulla on niin monta väriyhdistelmää, mistä haluaisin tehdä näitä haalareita!! Kai se on tehtävä kun mieli tekee.

Pia:Minä yritän nuukailla, etten ota aina koko metriä miettimättä. Tuotakin taisin ottaa 80cm, niin saa juuri haalarin pituudesta. Leveyttä toki riittää muuhunkin. Kalliiksi nuo kyllä tulee! Liian kalliiksi ehdottomasti siihen nähden, että ennen ommeltiin säästön takia niin se ei nykypäivänä toteudu ellei käytä kierrätysmateriaaleja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...