sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Parit tuunaukset

Viimepäivinä on tullut tehtyä korjausompeluita, joten voi niistä pari esitelläkin. Espritin suosikkifarkut meni kyllä luvattoman nopeaan puhki polvesta. Halusin ne vielä säästää, joten resoreiden avulla niistä tuli polvihousut kesäksi. Tyttö ei kuulemma aio pitää, koska ne on vauvan housut...



Tuo resori on hauskaa, en yhtään muista kuinka se on minulle tullut, mutta ainakin se on ollut kaapissa yli 10 vuotta! Siinä on kaksi valkoista raitaa aina väliin ja muuten tuota beigeä. Tätä on tulossa yhteen takkiinkin lähiaikoina. Ompelupöytä pursuilee taas leikattuja töitä, joita pitäis saada pois ennen ensi viikonloppua, jolloin tulee vieraita =).



Ja tämä oli alunperin aikuisten urheilukerrasto, jonka pienensin kokoon 130cm, saa tyttö pitää hiihtokoulussa yms. Mietin voiko tuohon laittaa Selia-merkkiä, mut laitoin nyt kuitenkin, on se melkein kokonaan uudestaan ommeltu, kaulus on vanha. Enkä raaskinut silloin merkkitilaukseen erikseen tilata sellaisia Tuunaus by R -lappusia, niin vähän niitä kuitenkin tarvitsisi.

2 kommenttia:

Omppis kirjoitti...

Tuunaus rules. :-)

Marie kirjoitti...

I would love to know what you are writing!
You are so creative , i like your pictures!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...