maanantai 22. helmikuuta 2010

Norsuhaalari

Kolmas haalari ompelupöydältä pois! Viimeinen tälläerää, tilauksesta lisää =).



Tämä kuvion takia kyselin kuvien suurentamisesta edellisessä postauksessa. Tätä en osannut vapaalla kädellä, joten mies teki sen autocadilla ja sitten minä korjailin. Seuraavalla kerralla kokeilen teidän vinkkejä, kiitos niistä! Scanneri löytyy ja kamerakin tietty, joten eiköhän onnistu.




Haalari Kangas-Mallan keltaista velouria ja hihata ja hupun vuori Jofotexin ruskeapohjaista norsua. Myymisestä en ole vielä päättänyt, mutta ei ole meille välttämätön, joten tarjouksia vastaanotetaan. Koko on sama 86/92cm. MYYTY!




Tässä vielä kuva siilipeppuhaalarista käytössä. Olisi ollut kiva ottaa kävelykuva ja niin, että siili näkyy, mutta en alkanut kiusaamaan. Hän lepäilee, meidän sohvaperuna!

4 kommenttia:

Jana kirjoitti...

tosi hieno, pääsit vauhtiin :-)

silihaalarin väri on mikä??? näytää nyt ihan erilainen...

Riikka kirjoitti...

Niinpäs näyttääkin nyt ihan oranssilta. Joustofrotee oli nimeltään sinapinkeltainen. Ei ole oikeasti noin oranssi kuin tässä kuvassa. Aiemmassa todellisempi =).

Ansku kirjoitti...

Ihanat värit haalareissa! Norsutrikoo sopii aivan täydellisesti. Sinähän ompelet näitä ihan urakalla :) Hyvältä näyttää päälläkin haalarit, vaikkakin noin sohvalta :D

Riikka kirjoitti...

Näyttää kyllä paremmaltapystyssä, mutta ei viitsinyt kipeää alkaa "pakkokuvaamaan" =).
Tuli pikku haalari-innostus, seuraavaksi jotain muuta taas välillä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...