keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Pienimmälle uusretroja

Mä olen jo aika ihastunut tähän asuun! Täydellinen ja isosiskotkin sanoi, että hienoin vaate, mitä pikkusiskolla on! Kiva saada joskus omiltakin positiivista palautetta =).
Idea haalareihin lainattu Hannalta ja kaavan piirtelin itse. Trikoo on tietenki Jny designin ja Ikasyrilta tilattu.

Lahkeet piirsin kivan pillit ja kuitenkin levenee alhaalta. Näitä haluan ommella lisää!
Ja kun tytöllä ei ollut ennestään keltaista paitaa niin tein sen Eurokankaan joustofroteesta omalla kaavalla. Tälläisiä oon pitkään ihastellut Annikan blogissa. Ihanan vauvamainen, mutta sopii isommallekin.
Tästä näkyy noi lahkeet paremmin. Olalla kahdet kam-nepit, kun ne on niin nopsat laittaa, metallinepit olis ehkä ollut retrommat.
Näitä oli pakko taas tilata, vaikka järki kieltää, kun ovat niin kalliita. Eli Myllymuksujen rengasvetoketjuja, 4,20€/kpl. Haalareita ja muita suunnitteilla. Tietääkö kukaan mistä saa ostaa ompelimojen jämäketjuja pusseittain edullisesti? Joskus olen löytänyt esim kirppareilta, mut onko missään muualla?

15 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

ompas kivat! :D

tuo toimii yllättävän kivasti haalareina tuo viidakko!

PikkuHoo kirjoitti...

Ootpas löytänyt eurokankaasta kivan väristä froteeta. Onko nuissa housuissa haarakiilaa vai ihan vaan ilman? Kivan näköinen asuste, onko kangas muuten interlockia vai jerseytä?

Ansku kirjoitti...

Ihana setti! Sopii tosi kivasti nuo väritkin! Haalarien malli näyttää tosi hyvältä :) Minäkin olen noita vetoketjuja himoinnut, mutta on kyllä tosi arvokkaita..

Heli kirjoitti...

Kiva kokonaisuus. Minä olenkin miettinyt mihin viidakkokangas sopisi ja haalarissa se on juuri oikeassa paikassa. Kun vetoketjujen hintaa kauhistelit niin siitä tuli mieleen että mistä ole saumurilankoja hankkinut? Olen etsinyt oranssin väristä lankaa ja myllymuksulla olisi mutta hintaa 6.50euroa. Minusta aika kova hinta kun juuri tilailin muun värisiä lankoja 2 euroa rulla.

NorppaStiina kirjoitti...

Hauskat haalarit!!! Tosi kivan malliset! Mä haluan kyllä joku päivä tulla sulle kaavoitusoppiin!!!!!!!
Olen myös himoinnut (ja tällä hetkellä kipeästi tarvitsisin) noita rengasvetskareita. Mutta toistaiseksi hinta on tökkinyt kun en muuta tarvis niin postareilla siitä tulis tosi kallis vetskari!

Anonyymi kirjoitti...

Mä kans kauhistelin tuota rengasvetskarin hintaa, ku niitä tilasin. Ne vaan on niin ihania, että pakko oli saada.

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Aivan ihana setti! Ei ihme vaikka tytöt kehuivat ;) Tosi hyvin sopii tuo keltainen paita tuohon alle!

joska kirjoitti...

Hieno on! Jos löydät vetskareita pusseittain niin vinkkaa mullekin, kaipaisin niitä itsekin. Ihan tyhmiä jäljellä.

Erja kirjoitti...

Ihanat haalarit! Sopii tuo kangas täydellisesti haalareiksi. Minäkin kaipaan vetoketjuja, niitä ei tahdo saada mistään.

Ompsinpompsin kirjoitti...

Jami nami-setti. :-) Rengasketjut on....kal-lii-ta..mutta niin kivan näkösiä, antavat pikantin silauksen haalareille tai mihin sellaisen nyt laittaakaan. :-)

Riikka kirjoitti...

Hanna: Heti tiesin, että tälläiset on tehtävä! =)

PikkuHoo: Kangas on interlockia. Joustis on kivan värinen, mutta ohkanen eli kietaisupaitaan kävi hyvin kun etukappale on kaksinkertainen. Housuissa on haarakiila, ei taitaisi muuten vaippapeppu mahtua ;).

Ansku: Haalari tuli kyllä tosi hyvän mallinen! Tänään oltiin katseita keräämässä se päällä lääkärireissussa =D.

Heli: Minä en olekaan hankkinut pitkään aikaan saumurilankoja ja muutenki lähinnä eurokankaasta olen napannut mukaan. Oransseja en esim. omista vaan ostan sit sellaiset pikkupuolat noita erikoisempia värejä. Isoja on valkoiset, luonnonvalkoiset, ruskeat, vihreät, punaiset ja mustat. Oranssit teen luonnonvalkoisella yleensä. Ompelijanmaailmassa oli paljon värejä, joista tilata, mutta ei oranssia...

Norppastiina: Tule vaan!! Menestyisköhän joku kotiompelu/kaavoitus-koulu, kun pari muutakin halukasta on ollut =D.
Minä tilasin vain kolme vetoketjua joten posteineen reilu 16€...huoh.

Anonyymi:Sama täällä, pakko oli tilata yhteen takkiin ja sit samalla muitakin värejä noista...

Prinsessatrio: Kiitos!

Joska: Lupaan vinkata kaikille jos löydän, epäilen vaan että en löydä, kun en paljon sellaisissa paikoissa pääse käymään.

Erja:Kun olis tajunnut enemmän hamstrata silloin sieltä ompelimosta...

Ompsinpompsin:Aivan, pakko niitä on saada!

Kiitos siis kaikille!!

Kukka kirjoitti...

Marimekon tehtaanmyymälästä (ainakin helsingistä) löytyy monesti pusseittain erilaisia vetoketjuja n. 3-5 euroa pussi, joukossa on ollut tuollaisia renkaallisiakin.

pikkuriikki kirjoitti...

mulla viidakko kangas oottaa kans haalareiksi ompelemista..sitte kesemmällä..kiva oli nähdä siitä tehdyt haalarit..mä oon monesti ostanu vaatteita kirppikseltä missä on rengasvetsku..vaatteen hinta yleinsä vaan 1-2e ni vetsku siinä on arvokkaampi..ratkomis homma vaan...tavan vetskareita löytyy yleinsä ihan tosihalvalla ja kivojakin kierrätys keskuksista tms.kirppiksiltä(siis ei vuokrapöytä vaan niistä toisenlaisista)...

Satu kirjoitti...

Oijoi miten kivan näköinen! Himoitsin tuota viidakkotrikoota itsekin kun tilasin Ikasyriltä, mutta piheys iski...

Pia kirjoitti...

Voi vitsi, millä mä osaisin tehdä tuollaisten haalareiden kaavan?? Olen nyt tehnyt Ottobren mustikkahaalareiden muokatulla kaavalla, mutta en oikein tykkää, kun on kahdesta osasta etu ja takakappaleet eli tulee sauma eteen ja taaksekin. En osaa kyllä itse vielä kaavoja värkkäillä, paitsi hattukaavoja tms. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...