lauantai 27. helmikuuta 2010

Liikaa kankaita! Ja Shopissa Ale!

Katselin taas kaappeja ja tälläisiä on tullut hamstrattua eikä mitään käyttöä tiedossa! Jos joku haluaa ostaa pois niin myyn mielelläni. Tai vaihtoehtoisesti näistä voin tehdä tilauksesta jotakin. Tai kolmas vaihtoehto, kertokaa, mitä kivaa näistä voisi tehdä.

Inhoan asioita, jotka on kaapissa ja niillä ei ole mitään virkaa...
Ekana Ikean puuvillaa, tätä on melkein 3m.Kaikki muut on Finlauysonilta hamstrattuja, lakanapuuvilloja. Jokaista 2,5m eli vaaleanpunaista Muumia yhteensä 5m, koska sitä on kaksi palaa.Ja nämä on vahvaa puuvillaa, kasseiksi sopivaa. Myös Finlaysonin, punaisia lintuja on 80cm + leikattua osuutta ja vihreää on enemmän. En tarkkaan muista.

Tulee vaan aina ommeltua noita joustavia, joten nämä on turhia. Lakanoitakin meillä on tarpeeksi joka likalla, joten nyt pitää jotain muuta keksii tai myydä pois.


Shopissa on iso Ale! Käykää ostamassa parhaat päältä pois!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko pyydät tuosta muumin päällä olevasta eläinkankaasta?

-J-

Magi© kirjoitti...

lovely fabrics :D where have you bought them ?

Minna kirjoitti...

Mä olisin kiinnostunut tuosta Ikean puuvillasta, mut myisitkö siitä pienempää palaa kuin koko 3m ja mihin hintaan? Laita vaikka viestiä minna(at)ppa.inet.fi

Riikka kirjoitti...

Vaikeaa, kun en muista noiden hintaa. Ei ne kalliita ole. Tehdään niin, että tarjotkaa suoraan sähköpostiin jotain niistä. Katsellaan sitten. Ja mielellään koko pala kerralla, muuten oon taas siinä tilanteessa, että on ihme kankaanpalasia, mitä en tarvii ;).

Magi: These are for sale, I don´t need them. Mostly these are from Finlayson. 100% cotton.

Anonyymi kirjoitti...

Noista lakanakankaista saa ihania takkeja. ;)

Riikka kirjoitti...

Muumit ja lintukankaat meni, muista saa tarjota!

Riikka kirjoitti...

Ikean virtahevot meni myös!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...