lauantai 27. helmikuuta 2010

Gymboree ompelua

Meillä hypitään näin tyylistä toiseen (vertaa ed. postaus), eli nyt tulee taas hempeää =).

Oon ihastunut Gymboreen Kitty Glamour sarjaan ja ostellut pienimmälle tälläisiä:Sitten en löytänyt enää kivaa hametta siihen. Tai se sydämellinen velourhame on ihana, mutta kun se tulee esikoiselle (kun se posti nyt joskus taas tulisi!) , niin pienin ei saa saada samaa. Ettei isosisko hylkää omaansa ;).

Piti siis mennä tilkkulaatikolle ja sieltä löytyi juuri sopivat velourpalaset, jotka suoraan muuttui hameeksi. Ei mitään hukkaan, hienoa!Kun löytyi tuo ruskea velourkaitale, niin se vekitettiin helmaan ja tuli kivaa ilmettä. Oon niin tyytyväinen, kiva hame 0€, tuo rusettikin oli vanhoista hamsterivarastoista. Vaaleanpunainen velour Eurokangas, ruskea Riemuli.Nyt on koko asu pinneineen valmiina vaikka juhliin! Oikeasti tää oli ihan vaan äidin silmän iloksi, mut voisihan tällä kyläänkin mennä =).

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Nätti hame tuli ja kivasti sait käytettyä hyödyksi pienet palat. Ja ihana setti kaikki yhdessä, kyllä noilla kylään voi mennä :)

Sannu kirjoitti...

Todella suloinen hame! Mulla on tänään ompelupäivä ja nyt kyllä tekee kovasti mieli matkia ;)

PipetiPoo kirjoitti...

Tyylikäs ja samalla niin hemaiseva kokonaisuus, tykkään!

Mirka kirjoitti...

Ihan täydellinen setti :) Meillä tytöt tykkäis kanssa hameista, mutta miksi ihmeessä mie oon niin huono niitä niillä pitään!! On kyllä ollu mielessä semmonen frillahame jo pitemmän aikaa, jospa semmosen vielä siis toteutan joskus :)

Riikka kirjoitti...

Susanna: Mulle tulee aina niin hyvä mieli, jos saa turhista jotain hyötyä! Ekologistakin ;), kun ei mene roskiin vaan käyttöön.

Sannu: Saa matkia, ylöosa ihan suora, ylhällä vaan kuminauhakiristys ja alaosa myös suora, joka on vaan vekitetty yläosan kokoiseksi. Helposti nättiä!

PipetiPoo: Kiitos!

Mirka: Meillä ei housuja helpolla kelpuuteta, onneksi kohta jo tulee kesä ja voi niitä hameita pitää paremmin ;).

pikkuriikki kirjoitti...

on kyllä ihana hame ja yhdessä ihana setti pinneineen kaikkineen...tyyli viehättää muakin, vaik ei just ihan meijen juttu ookkaan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...