perjantai 19. helmikuuta 2010

Kaksi taskuhousu-kietaisupaita-settiä

Tässä on taas vaihteeksi yritys tehdä housut meidän mekkotytölle. Kankaan ja mallinkin jo hyväksyi, päälle en vielä yritäkään ;). Ja neljävuotiaalle tuollainen isompien tyttöjen kietaisupaita.

Yksivuotiaalle taas ihan kietaisut sivusaumaan saakka. Olisin niin halunnut sellaiset moonkids poolot, mutta ei onnistu tästä Maritrikoosta, joka taas sattui olemaan housukankaan värinen.

Pienimmällä on nyt suosikkipaitana se keltainen aiemmin esitelty, joten samalla omalla mallilla tämäkin.

Ihanan keväisen näköiset, vaikka ulkona tuleekin lisää lunta.Siinä vielä siskosten pöksyt vierekkäin. Nyt pääsin moonkids kuumeesta, nämä riittää meille. Ja jos keksimmäinen neiti on edelleen vahvasti housuvastainen niin nämä saattaa ilmestyä shopin puolelle.

Kankaat meinasi unohtua eli housujen joustofrotee on Eurokankaan hyvää joustista palalaarista, vadelmanpunaista. Paitakangas siis Marimekon ja tehtaanmyymälästä joskus ostettu ja kaapissa asustellut. Mallit kaikkiin omia kaavoituksia.


Täällä on arvonta! Osallistumaan!

10 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ihanan kesäiset setit olet ommellut! Itsekin tekisi mieli kokeilla noita taskuja, mutta eipä ole aikaa riittänyt ompeluun...

Heli kirjoitti...

Ihanan pirteä asu! Tulee kesä ja merimies asut mieleen. Aamun 27 asteen pakkasen jälkeen, kuvat lämmittää mukavasti.

-iinu- kirjoitti...

Tosi onnistunut setti:)

Sannu kirjoitti...

Nuo housut on kyl tosi hyvän näköiset!

Eliisa kirjoitti...

Ihana, raikas setti!!!

Satu kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja ihanat värit!

Anonyymi kirjoitti...

Miullakin OLI nelivuotias, joka ei ikinä koskaan halunnut housuja. No, sitten täytti viisi ja isoveli meni kouluun ja me tyttöin kanssa mentiin saatille. Tyttö katseli välitunnilla juoksentelevia koululaisia syvästi ihaillen ja siitä lähtien on housut (erityisesti farkut ja sammarit) kelvanneet ;) Tosin prinsessa hän on siitä huolimatta :D Kauniit on setit , toivottavasti kelpaa.
Minna-Liisa

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihana setti! Nami värit!

made by KA kirjoitti...

Tosi kivat setit olet tehnyt! Hyvännäköiset! :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos! =)

Sen verran voin kertoa, että kelpasi juu, mutta siihen puetaan mekko päälle! Eli ei näy taksut eikä paidan kietaisuosa...huoh. Ja niin tykkäisin, että ne näkyy, koska housutkin on täydellisen istuvat. Vitsin vitsi...kyllä se varmaan kouluiässä laittaa housut...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...