keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Mikä se on, mikä se on?

Niin kauan oon pyöritellyt kaapeissa näitä erilaisia joustofroteita, mitä on tullut Eurokankaasta hamstrattua ja en mitään järkevää vaatetta niistä ole edes ajatustasolla saanut aikaan.

Niin kaksi sellaista turhaa joustista sopi väreiltään toisiinsa niin laitoin ne päällekkäin ja kanttasin = jättipyyhe kesäksi. Sille voi olla jopa käyttöä.
Tekstijoustis oli vähän liikaa mun makuun vaatteessa (en pidä tekstipaidoistakaan).Ja joskus sain tämän kun äitini toi ja soitti eurokankaasta, että on täällä pallojoustista (luulin, että sitä punavalkoista ihanaa, mitä oon kauan metsästänyt ja jo luovuttanutkin) ja käskin tuoda. Tämä on joku kutomon väripainokoe, värivirheitä yms löytyy.

Sekään ei pyyhkeessä haittaa, joten pyyhe tuli!

Vaikea muuten tehdä kahdesta venyvästä, jo leikkaaminen vie aikaa, varsinkin kun 1v tanssii kankaiden päällä =D. Mutta tälläisiin on hyvä harjoitella kanttausta ja kyllä se kone on välillä hankala, eka sujuu mutta sitten kohta taas ei....ja siis saman sauman ja kankaan ja kantin aikana....

7 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Voi että miten ihanat kankaat. Nämä on kyllä taas minun makuuni kumpainenkin!! :)

Ilona kirjoitti...

Hauska jättipyyhe tuli! Laitoin sulle muuten meiliä:)

Sande kirjoitti...

Oi, minä olisin kovin tykännyt tuosta tekstijoustiksesta. Siitä olisi saanut kivat housut, liivimekon tms. :)

Ansku kirjoitti...

Kiva jättipyyhe tuli :) Varmaan aika haasteellinen kantattava tuollainen iso..

Riikka kirjoitti...

Emmi: Kiva, ettei ihan kamala ole...=). Ettei rannalla ihmiset kauhistele =D.

Ilona: Kiitos ihanasta postista!!

Sande: Kangasta jäi vajaa metrin pala, kiinnostaako? Mielelläni luovun siitä! Laita sähköpostia.

Ansku:Myönnän, vaikea se on. Oon tänään harjoitellut lisääkin. Postaan niitä vaikka huomenna. Ja resoria menee ihan metritolkulla, ainakin siltä tuntuu. Alan ymmärtää, miksi tälläiset "peitot" ei ole ihan halpoja, esim. Meandillakaan.

untuva kirjoitti...

Toi tekstifrotee muotoutuis mun mielessä jotenkin esim. vauvan kietaisubodyksi. En tiä miks sellanen visio siitä tulee :) Mutta mä tykkään siitä kanssa, tykkään vihreästä väristä muutenkin. Ja edelleen olen kateellinen noista joustofrotee löydöistä, kun täällä Eurokankaassa niitä ei edelleenkän ole. Just eilenkin kävin katsomassa, niin ei... äh.

Unikuu kirjoitti...

siis tollasen joustofroteen kanttaaminen on helppoa kun mikä valmiilla trikoisella vinonauhalla.siis tällasella:

http://www.kangastukku.com/?pg=478&page=Group

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...