torstai 25. helmikuuta 2010

Sekopaitoja tytöille

H&M:n kuvastossa oli pupupaita ja lintupaita (vauvamallistossa) jotka tytöt olisivat halunneet. Ajattelin sitten tehdä itse, kun innostus aplikoida oli sopivasti päällä. Tein tälläisiä "sekopaitoja" yhdistelemällä eri kankaita.

Ensin keskimmäiselle se pupu. Koko 116cm.
Tein myös nuo vahvikkeet niskaan vai miksi niitä kutsutaa, Tutan vaatteissa ne usein on. Tuo tukevuutta ja kestävyyttä ja ulkonäköä tietenkin kaupan henkarissa roikkuessa. Nämä ihan omaan käyttöön kuitenkin.

Pupupaidan etukpl singletrikoo Tanssivalanka, norsut Jofotex, pallotrikoo Myllymuksut, resori eurokangas. Pupu Eurokankaan joustista.

Käytin näihin pääasiassa kaikkia niitä resorikaitaleiden pätkiä, mitä peitetikkikone "aiheuttaa". Niistä sai vielä hyvin näihin kädenteitä ja päänteitä.Esikoinen olikin niin iso, ettei huolinut aplikointia, joten tälläinen hänelle. Koko 134cm.
Tässä etukappaleen trikoo ostettu aikoinaan Halpa-Hallista, ja oli kallista mutta todella laadukasta. Vielä jäikin ja yksi paita tytöllä siitä jo on. Norsut taas Jofotex ja hihat Marimekko. Resorit oli niin pikkupätkiä, että pelotti ommellessa riittääkö vai ei, mutta juuri riitti!
Ja isosiskot valitsi pienimmälle sen linnun ja tähän sai nuo viimeiset maatilakankaan palaset hihoiksi, kun laittoi vielä pitkät resorit jatkeeksi. Koko 92cm.Etukappaleen turkoosi trikoo Marimekko, samoin takakappale. Hihat jofotex ja oranssi resori Myllymuksut (saapui samalla kun uusi kukkajoustis =)!). Pääntien raitaresori jofotex. Tässä on myös kaksi nepparia olalla, oransseja kotimäen puodista.Olipas niissä hommaa, mutta tuli valmiiksi! Kaavat kaikkiin omia.

13 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Sie olet kyllä tosi ahkera. Miulla menee enimmän aikaa suunnitteluun ja toteutan varmaan loppujen lopuksi 2% suunnitelmista,

Riikka kirjoitti...

Mielettömän hienoja! Oot taitava!

piiri pieni pyörii kirjoitti...

UPEITA!!!!

Unaja kirjoitti...

Tosi hienoja kangasyhdistelmiä. Tulee pirteitä paitoja!

Petra kirjoitti...

Voi miten hauskoja!

Kerttu kirjoitti...

Pirtsakoita paitoja. Lintu on minun suosikki :)

Minna kirjoitti...

Siis nämä on hauskoja!:)

Ansku kirjoitti...

Hienoja paitoja! Kunpa itsekkin saisi yhtä paljon aikaiseksi kuin sinä :)

Ompsinpompsin kirjoitti...

Iihania! Alimmainen lintupaita on minunkin suosikkini. inäkin teen joskus tuollaisen vahvikkeen niskaan, siihen olen sitten laittanut koon ja nimen.

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi iloisia! Ja mahtavia aplikointeja! Tosi ihania!

Sande kirjoitti...

Hauskoja paitoja olet tehnyt! :)

Kiitoksia siitä tekstijoustiksesta. Vielä en ole sitä ehtinyt työstämään, kun on ollut tilaustöitä.

Riikka kirjoitti...

Kiitos kaikille! =D

Erja kirjoitti...

Nää on kivoja! Hyvin olet onnistunut värien kanssa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...