keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Ranskanpaketti viimeinkin!

Kuukauden verran odottelin (taas) pakettia La Redoutesta Ranskasta. Ja aina sorrun tilaamaan, vaikka tiedän, että se sitten kestää! Sen vastineeksi postikulut ovat vain 6 euroa =).
Tällä kertaa tilaus lähti näiden housujen takia! Söpöimmät ikinä, vaikkakin poikien mallistosta. Suomessa en ole tälläisiä nähnyt. Siis neulotut puolipotkarit henkseleillä. Kuvassa oleva hellebody myös sieltä. Vastaavia on Lindexillä, mutta ei suuria kokoja. Tämä on kokoa 94cm.
Tyttö valitsi nuo heti päälleen, kun paketti saapui sopivasti läkärireissun jälkeen, olin vielä juuri miettinyt, että tänään se saisi tulla piristykseksi! Kiva, kun tuli !!Esikoiselle samaa sarjaa samettifarkut ja hame. Sellaiset retromalliston sinapinkeltaiset.Näitä hellebodeja oli kolmen paketti...ihania!Ja vielä samaa sarjaa sammareita.Kun ei nuku yöllä niin päivällä sitten on näin rankkaa =D.Loppuun myynti-ilmoitus. Ostin kahdet näitä housuja! Paketin saapuminen vain kesti joten ei ehditä molempia pitämään. Koko on 86cm ja on meillä juuri nyt sopivat...mitähän tyttö olis pitkä...vastaa kuitenkin suomen 86cm kokoisia hyvin. Ja menee jo 80cm, kun olkaimia voi lyhentää napeilla.Siinä ne olis ja muoveissaan vielä.

3 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Minä voisin olla kiinnostunut housuista! Minkä hintaiset ne olisivat?

-S kirjoitti...

Minä myös=)

Riikka kirjoitti...

Kiitos tarjouksista, uusi koti löytyi housuille! Ilmeisesti muistakin kivat housut =), niin paljon tuli kyselyitä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...