keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Nyt olis nauhoja!

Mun ja kaverini Michas-stoffecke tilaus oli "kadoksissa", kunnes eilen löytyi meidän lähikaupasta. Kiitos Janalle avusta saksankielen kanssa!!


Tilasin paketin nauhoja, joita ei saa itse valita, mutta kyllä tuli ihania! Poikamaiset lahjoitin pois, eli ne tästä puuttuu, merirosvoja ja sellaisia.Tässä kangaspino, ylimmäisenä Stenzon interlock. Voi kuinka pehmeää, eilen sitä silittelin =). Sitten kaksi pallofleeceä, todella ohutta eli jotain hupparia tai housua näistä pitää tehdä vuoren kanssa.

Sitten on tuollainen beige karvafleece, molemmin puolin samanlainen. Otin kokeeksi ja tuota on vain 30cm eli johonkin pipoon käy se.

Sit olis Hilcon autointerlock ja alimmaisena kaksipuoleinen fleece myös kokeeksi, toinen puoli pinkki, toinen punainen.


Ihmettelin, kun keskimmäinen katsoi kankaat ja sanoi : "mulle naurusammakkomekko!" Mikä?! Seuraava kuva selittää.Autot nurinpäin on nauravia sammakoita =D.
Loppuun yksi jämäjämä ompelu. Jämätrikoo, mitä jäi yöpaidasta ja kolme eriväristä sinistä jämäresoria päätyivät ottobren puolukkabodyyn. Lahkeellinen body talven aluspaidaksi.
Tässä tuntui menevän kaikki pieleen, niin kuin käy jos hutiloi... mutta hyvä kun tein kokeilukappaleen ennen "oikeita" kankaita. Tein koon 92cm, mitä tyttö pitää jo esim. Tutan bodeissa, mutta tämä taitaa olla aika jättikokoinen. Saattaa siis ollakin ensi kesän yöpuku.


5 kommenttia:

Jenkku kirjoitti...

Ihanaa tuo autotrikoo! Ja nuo nauhat. Oijoi, onneksi olen ostolakossa, saattas muuten napsahtaa. :D

Satu kirjoitti...

Täällä kans huokaillaan varsinkin noita nauhoja..aikas ihquja!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoja kankaita!!! Kauanko tulo kesti ja miten se paketti nyt niin hukkaan meni? Paljonko oli postarit teille? Olis kiva saada kokemuksia. Ja muuten ne hippikukkahousut finecordista mitkä teit, niin onko väri säilynyt pesun jälkeen ja kutistuiko? Ostin samaa kangasta ja mietin pitäiskö pestä ennen käyttöä... kiitos jos jaksat vastata! _Maama

NorppaStiina kirjoitti...

Voi mitä ihanaa sulle on tullut! Jännityksellä odotan mitä ihanaa näistä keksit tehdä... Ompelu intoa!

Riikka kirjoitti...

Paketin tulo kesti kolmisen viikkoa, epäilen että oli aika kauan jo meidän lähikaupass. Siellä ei osattu kertoa kauanko on hyllyssä odotellut. Matkahuolto oli siis vain unohtanut ilmoittaa paketin saapumisesta =/. Mut loppu hyvin kaikki hyvin.
Hippikukkahousut meni pesussa ryppyyn eli silityksen vaatii. Eilen juuri silitin ja ei olla vielä uudelleen pidetty eli kutistuvuudesta en osaa sanoa vielä. Värit pysyi ennallaan, kerran vasta pesty kyllä mut luulisin et pysyy jatkossakin. Kannattaishan ne kankaat aina pestä ensin, jos vaan ehtii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...