perjantai 23. lokakuuta 2009

Yöpaitakatselmus

Tälläinen pino sarjatyönä nopsaan, kaikki silla uudella Ottobren 6/09 yöpaitakaavalla. Tosin ompelin erilailla, kun ohje käskee. Kaikki on kokoa 128 cm ja reiluja. Kaikki kankaat nanso/triteks.
Nyt olis se yöpaitalovi vaatekaapissa täytetty esikoisen kohdalta. Kalatrikoosta kyselin, kuka huolii ja nyt siitä kilpaillaan, saa nähdä kuka saa lopulta. Hauska siitä tulikin.
Tämä taisi olla Triteksin omaa tuotantoa.Tämä ei oikein kuvassa näytä miltään, mutta ihana kuvio, yksisarvisia, sammakoita yms. Ja vasta leikatessa huomasin, että siellä seassa lukee "uneksujat" eli varmaan nansokin on tästä tehnyt yöasuja.Toisen norsutrikoon raaskin käyttää, punasävyinen jäi vielä kaappiin odottelemaan.
Tästä tuli lyhythihainen ihan siksi, että kangas ei riittänyt. Muuten näihin meni vajaa metri kangasta jokaiseen. Ja tämä on tumma kirkkaanvihreä, ei yhtään tuollainen kuin kuvassa, plaah.Viimeisenä oma suosikki. Varmaan siksi on mieleinen, että on mun lempivärinen ja sitten harvoin saa tuollain yhteensopivia trikoita ostettua. Takakappale ja hihat siis "eri" kangasta kuin etukappale. Ja tulee tästä jotenkin lapsuuskin mieleen.


Nyt pitäisi vielä päättää mitkä jää omille tytöille ja mitkä menee pukinkonttiin. Norsun ja sinivalkoisen välillä mietin, kumpi sopii punapäiselle 8-vuotiaalle....
10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ahkera olit, hienot paidat. t. JaLe

Maria kirjoitti...

Tosi kivoja kaikki, enkä yhtää ihmettele, että tuosta pirteästä kalapaidasta kilpaillaan :) Olet ollut tosi ahkera, mulla on yöpaita talkoot ihan vasta suunnitteluasteella.

Hiipu kirjoitti...

Oi, mikä ihana satsi! Meilläkin olisi tarpeen pieni yöpaitatalkoilu... Nyt vain tuntuu olevan toi neulominen niin pop. Voiskohan yöpaidankin neuloa ;-D

joska kirjoitti...

Kivoja yökkäreitä. Minäkin katsoin tuota kaavaa, kerrankin ottobrelta raglanpaita ilman niitä ylimääräisiä kaarteita. Punatukkaiselle ehdottaisin sinivalkoista yömekkoa.

Sannu kirjoitti...

Onks tuota "uneksujat" kangasta tuonkin värisenä? Itse ostin luumua, tulee jotenkin mieleen Polarn O. Pyret... Enkä muuten itsekään ole huomannut, että kankaassa jotain lukisi, pitänee tarkistaa asia :)
Joka tapauksessa kivoja yöökkäreitä. Tars itekin ommella, kun löytäis vaan jostain kaavan koossa 86 (miel. pyjama).

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera! Mun pitäis kanssa ommella yökkäreitä, kaikilta puuttuu....Nyt vaan on välillä neulomisen vuoro.

Mammutti kirjoitti...

Ihania yöpaitoja! Ottobre tuli minullekkin, muttei erityisesti sytyttänyt mikään malli. Tuota yöpaidan kaavaa suunnittelin käyttää ja lyhentämällä tulis kivaa arkimekkoa, kun on muutamia kirjavia kankaita odottamassa...
Hyvää viikonloppua!

Hanna kirjoitti...

Kala yökkäri on minunkin mieleen. Oliko tuota alimman yökkärin kangasta tuommoisenakin, että vain yksi pari lapsia edessä vai miten tuo kuva on tuossa etukappaleessa?

Sande kirjoitti...

Tosi kivaa tuo kalatrikoo! Kelpaisi meillekin :)

Riikka kirjoitti...

Hiipu: Varmaan voisi neuloa, mutta voisi olla aamulla neulekuvioinen tyttö...=D eli mukavuus saattais kärsiä.

Sannu: Itse olen nähnyt muistaakseni punaista uneksuja-kangasta, mulla on vaan tuota sinistä. Vielä jäi vähän vaikka bodyyn. Eilen selailin kaavalehtiä ja paljon oli pyjämakaavoja vanhoissä kässärilehdissä, mutta aina flanellipyjamia.

Mammutti: Niinpä tuliskin. Kiitos ideasta. Ja tuo kaava on aika pitkä ja kapea eli mietin, että jos lapsi on kova pyörimään unissaan niin helma on varmaan aika kierteellä jalkojen ympärillä!

Hanna: Juu oli tuota kangasta aina pala, missä vaan yksi siskospari. Ja sitten tuota missä paljon siskoksia. Sinistä ja punaista ja vihreää oli silloin kun kävin.

Kiitos muillekin. Kalakuvio on kiva, mutta materiaalina se on sellainen liru, samanlainen kuin norsukangas, sitähän monella on eurokankaasta. Parhaat materiaalina on tuo uneksujat ja siskokset trikoot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...