maanantai 19. lokakuuta 2009

Villapaitatuunaus

Tämä ja tämä olivat niin ihanat että oli heti pakko mennä penkomaan omaa neulevarastoa. Ja löytyihän sieltä itselle turha Seppälän neule.
Siitä syntyi mekko pienimmälle, pääsee käyttöön talven aikana.


Aplikointikankaat Anna Maria Horner ja tilattu Iinulta.Helppoa ja nopeaa saada kiva lopputulos. Kiitos Marialle ja Ilonalle!

8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tästähän on tulossa oikein villitys ;) Tosi hieno!

Sannu kirjoitti...

Nää on niin ihania, siis myös ne edelliset, vaikken niitä olekaan tainnut kommentoida. Loistava idea.Pitänee itsekin kokeilla, laatikossa odottaisikin yksi paita tuunaamista...

Ilona kirjoitti...

No niin, sinähän nopea olit:) Eikö olekin koukuttavaa? Itse oikein kirosin, kun muistelin, mitä neuleita viimeksi vein kirpparille...

NorppaStiina kirjoitti...

Voi että et toi on hieno! Kuten Ilonaa niin mua oikein hirvittää mitä kaikkea sitä tuli vietyä kirpparille viimeks. Mulla on muutama tuollainen (toistaiseksi idea) odottamassa kun pääsen taas ompelemaan. Ihanat nuo Hornerin kankaat!

Mammutti kirjoitti...

Ihana tunika! Mulla on jemmassa yksi kaapillinen vaatteita odottamassa tuunausta, tosin uusiakin kankaita kotiutuu enemmän kuin kuluu. Mielettömän hyviä ideoita tulee jatkuvasti blogeista, aika toteuttaa edes pieni osa vaan tuntuu puuttuvan.

Ansku kirjoitti...

Hieno tuli! Noi neuletunikat on kyllä talvella ihan omiaan :) Tosi kiva pikkupojan setti tossa ed. postauksessa, niin ihanat värit ja kankaat!

Riikka kirjoitti...

Maria: Kiitos vaan vinkistä! Aiemmin olin tehnyt aidoista villapaidoista villavaippahousuja, mutta ei tämä tullut itselle mieleen!

Sannu: Kokeilemaan vaan!

Ilona: Tähän ei tosiaan kauan mennyt ja siitäkin suurin osa tietenkin aplikointiin. Ja sama ongelma täällä. Muistelen et oli sellainen benettonin ohut beige pooloneule, mistä olis tullut aivan ihana poolomekko esikoiselle...

Norppastiina: Tilasin Hornerit ihan vaan kun ihastuin niihin ja tää oli eka mihin niitä käytin pikku palat.


Mammutti: Nopeita nämä on ainakin alusta asti ompeluun verrattuna, et siihen nähden ei aikaa paljon tarviikaan.

Ansku: Kiitos, ja meillä on nytkin yks Lindexin neuletunika päällä, lämmittää sopivasti pientä.

od Andulky kirjoitti...

Lovely applikations!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...