tiistai 6. lokakuuta 2009

Mollamaijahan siitä tuli!

Kiitos vielä kaikille kyselyyn vastanneille. Tein se kyselyn, kun pää oli jostain syystä ihan tyhjä sillä hetkellä ja aplikoida olis pitänyt. Aluksi piti olla eläin, mutta sitten värityskirjaa selaillessa löytyi mollamaija. Värityskirjan nimi on Ensimmäinen värityskirjani ja se on loistava aplikointikuvia ajatellen, tosi simppeleitä kuvia täynnä. Vielä jäi ihana kettu ja hiiri ainakin sinne odottelemaan. Mollamaijaa ehdotti myös arvonnan voittaja Mammutti . Kiitos ja Onnea sinnepäin!
Ulokkeita en myöskään tehnyt niinkuin alkuperäinen ajatus oli. Jalat olis saattanut olla kivat roikkuvina ja vielä on harkinnassa lisäisikö käsilaukun mollalle roikkumaan. Nappi ja rusetit on kuitenkin koholla, niin ehkä se saa riittää. Kasvot on ihan lakanakangasta ja piirretty kangastusseilla. Kaava omasta päästä ja kangas 70-luvun joustista.
Tytöllehän tämä ei taas kelpaa, koska ei ole mekko. Olis vaan ihanan lämpöinen talvella, saa nähdä. Ostaakin tätä on jo yritetty, mutta en kehtaa sanoa hintaa edes ääneent tai ajatella sitä. Pari päivää tätä kuitenkin teki niin ei raaski myydä! Omasta mielestä siis aikasten ihana...

11 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onpa ikävä kun tytölle ei kelpaa, höh. Entä jos tekisit kaveriksi samasta kankaasta hameen, meniskö se sitten mekosta? Applikointi näyttää erittäin onnistuneela ja kaula-aukko on kiva. applikoinnessa on kyllä iso homma, mutta lopputulos on yleensä palkitseva :)Peruspaitoja ompelis aika monta samalla aika määrällä mitä menee yhteen applikointiin.

-iinu- kirjoitti...

Söpö molla! Ja ajattele jos tosiaan tuntitaksan mukaan hinnoittelisi...tulisi aikas kallis paita:)
Mutta hieno se on, ja kun itselle tekee, niin eipä niitä tunteja silloin tule laskettua...

Petra kirjoitti...

Suloinen kuin mikä! Meillä vois olla "en tykkää, kun ei oo pinkki":D

~Maria~ kirjoitti...

Suloinen on!

Mammutti kirjoitti...

Ihana molla!
Täällä tiedetään liiankin hyvin tuo "lapsille kelpaamaton" homma. Joskus on tehny mieli itkeä, kun esim. joku suuri töinen neulepusero ei kelpaa ollenkaan. MUllekkin tarttui tuo "ulokeompelu" ja aloin tekemään tyttären pojalle paitaa, jossa on kala. ONneksi tyttären lapset on vielä niin pieniä, ettei noita kelpaamattomuus kommentteja tule, mut pian varmaan nekin oppii...

Elli kirjoitti...

Todella ihana :)
Meilläkin joskus tyttö ilmoittaa ettei meinaa laittaa päälle, mutta yleensä toisena päivänä saattaa kelvatakkin ;)

NorppaStiina kirjoitti...

Aivan mahtava! Kyllä neiti varmasti lämpenee vielä paidalle. Meillä ollaan onneks vielä niin pieniä ettei osata valittaa. =)

suvi kirjoitti...

Upee Molla!Ja tosi hyvä idea tuo värityskija :D

Ansku kirjoitti...

Hieno mollamaija tosiaan :) Ihanat nuo raidalliset jalat! Värityskirja onkin hyvä idea! Mä katselin joskus löytyiskö kankaanpainantakuvia, mutta aplikointiinhan niistä vois löytyä. (Heti kolppaamaan laatikoita :D )

Meiju kirjoitti...

Hieno Molla! Jos tytöllä oli vaan huono päivä - ehkä se kelpaa joku toinen päivä :)

Riikka kirjoitti...

Juu ei ole vieläkään kelvannut päälle. Kerran vaan sovitettiin. Samaa kangastakaan ei enää ole, että tekis hameen lisäksi. Toisaalta jäähän meillä paljon muutenkin vaatetta pitämättä, kun ei ehdi pitää =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...