torstai 29. lokakuuta 2009

Meille kotiutui lisää murukisuja

Keskimmäinen tyttö sai valita kankaat nettikuvien perusteella ja kisuja tuli. Ihania kyllä omastakin mielestä, varsinkin punaoranssi.
Esikoiselle kuitenkin vihreää ja mustaa ja oli mieleinen kangas, vaikkei itse valinnutkaan. Kun ei ollut kotona silloin kun valintaa tehtiin.Taskut omasta päästä ja kaavakin oikeastaan. Vähän kokomallia vanhoista mekoista.Ja taas malttamattomana postasin, ennen kuin on kuvia tyttöjen päällä. Olikin taukoa näissä postauksissa, kun piti välillä keskittyä vanhojen vaatteiden myyntiin ja uusien ostoonkin vähäsen ;). Täytyy varmaan ommella enemmän, kun ostaminen on vaikeampaa. Kun tyttö on 5v ja tarvii koon 134cm enkä halua teinivaatteita hänelle. Nyt on kyllä väsätty naamiaisasua lauantaiksi ja se on punainen paholainen! Kamalaa tehdä sellaista viisivuotiaalle, mutta onneksi se on poikkeustapaus =D.

12 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ompas ihana malli. Meillä on kanssa tuota punaista kissaa odottamassa sitä täydellistä kaavaa ja mallia. Poika vaan haluaa sen kovasti itselleen ja hänelle ostamastani Otso-kuosista sanoo vaan: siskolle toi murmeli =)

joska kirjoitti...

Hienot taskut! Vastaavanlaisia yritin ja onnistuin sössimään ihan kympillä.

NorppaStiina kirjoitti...

Ihanat mekot! Noi taskut on tosi hauskat! Noinkin pienellä jujulla saa jo ihan erilaisen ilmeen vaatteeseen. Aivan mahtavat! Ehkä kopioin tuonkin idean... ;)

Moi! kirjoitti...

Kivat kissat!

Mammutti kirjoitti...

Ihanat mekot! Kankaat on kyllä mainioita.

Maria kirjoitti...

Aivan ihanat murumekot :)Minäkin sain viimein murutilauksen tehtyä, sattumalta joukossa oli nämä molemmat kankaat. Kyllä sulla on hyvä maku ;D

Lapikas kirjoitti...

Ihan tosi sulttisia kisumekkoja! NAM!

Ansku kirjoitti...

Ihanat murumekkoset! On nuo vaan niin ihania kankaita. Mulla on enää pieni pala tota punaista, ei taida mekkoon riittää.. Taskut on kyllä hyvin onnistuneet :)

Eliisa kirjoitti...

Mä olen ihan kade, kun sä saat niin paljon aikaiseksi. Ihanat nuo kissakankaat. - Minä myin tytön pitkän yöpaidan kirppiksellä, kun se ei tykkää pitää pitkiä paitoja päällä. Ne kuulemma kiertyy jalkojen ympärille :) Taidan ommella paidat- ja housupareja.

Riikka kirjoitti...

Ihanaa saada näin paljon kommentteja! Ja uusia lukijoitakin huomasin, tervetuloa!

Mari: Ihana! Mut on se murmelikangaskin ihanaa, itse vaan en tiennyt mitä siitä tulisi niin jätin kauppaan...kerrankin =).

Joska: Noihan on helpot! Leikkaa vaan sen muotoisen kun haluaa, ompelee yläreunaan resorin kaksinkerroin saumurilla kiinni. Sitten kiristyslanka alareunan kaarevaan osaan ja pikkuisen kiristää, että saumanvara kääntyy nätisti nurjalle. Voi silittää sen jälkeen, minä en jaksanut ja sitten kiinni vaatteeseen.

Norppastiina: Saa käyttää ideaa, tuskin se omani onkaan. Varmaan tullut lainattua marimekon mekoista =).

Ansku: Mulla jäi myös punaista pikkupikku palanen, mutta jonkun kaavan aion siihen mahduttaa vaikka väkisin!

Eliisa: Ompelun saralla ehkä, joskus voisi siivotakin vaikka. No, nyt kaikki luulee, että meillä on kamala kaaos! =). On meillä kai ihan perussiistiä, mutta ompelu tietty vie aikaa kodinhoidolta.

Riikka kirjoitti...

Niin kiitos muillekin kommentoijille kehuista! Meinasi ihan unohtua!! =)

Marjuli kirjoitti...

Oioijoi <3 Juuri noita kankaita olen ajatellut tilata, jahka raskisin. Tosi kauniita mekkosia! Ja nuo housut on ihanat tuossa ylempänä myös :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...