maanantai 12. lokakuuta 2009

Lisää lisää haalareita

Eikös Metsolalla ollut tälläisiä joku aika sitten myynnissä. Kun näin Eurokankaassa nämä joustofroteet niin heti tuli ne mieleen ja sellaiset piti jouluksi tehdä. Metsolan sivuilta en kuitenkaan enää näitä löytänyt.

Vähän liikaa peitetikkikone kiristää tuota resoria hihansuissa, mitähän sillekin pitäisi tehdä...ei se mitään haittaa päällä, mutta näyttää näin kuvassa hassulle.

Onkohan nämä vielä isot jouluna....
Vetoketju on ostettu joskus Nansolta, sattui hyvin värit tähän haalariin.Loppuun vielä parit actionkuvat aiemmin ommelluista.

Lisää haalareita on tulossa, kukahan niitä ehtii käyttää. Suunnitelmissa onkin laskea haalarihousut, jotka oon ensitalveksi ostanut/ommellut/saanut. Aika monet taitaa olla!


9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Nuita tais olla viime joulun aikaan myynnissä. Pitäisköhän itsekkin tehdä jouluksi tuolaliset haalarit pojalle. Perinteiset tonttuasut ei oikein houkuttele :D

Elina kirjoitti...

Tuo kissamekko on tosi kivan näköinen lapsen päällä. Se on sopivasti rento ja ryhdikäs. Pitääkin käydä tuolta aikaisemmasta postauksesta kurkkaamassa millä kaavalla olet sen tehnyt.

Moi! kirjoitti...

Mutta haalarihousut ovatkin niin ihanat!

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Ihania ompeluksia! Haalarit on ihania, mutta mä en ikinä saa vetoketjua vetämättä ommeltua joustaviin kankaisiin ja alhaalta jää tosi törkeän näköiseksi:(

Ilona kirjoitti...

Oikein kivat haalarit! Hyvät värit ja muutenkin onnistuneet:) Saako muuten kysäistä, minkä merkkinen peitetikkikone sulla on ja oletko ollut siihen tyytyväinen? Tuntuu, että tuo kaksoisneulan ommel ei vaan tahdo kunnolla noissa lastenvaatteissa kestää. Ja onhan tuo peitetikkikoneen jälkikin siistimpi:)

~Maria~ kirjoitti...

Kauniit haalarit! Minäkin jännitän noiden vetskareiden ompelua joustaviin kankaisiin (ja muihinkin ;)), niin haalareita en ole uskaltautunut tekemään ja sitten taas olkanepilliset ei onnistu tuolla peitetikkikoneella, kun en saa sitä konetta kääntymään olkainten kapeissa kohdissa... :S

Riikka kirjoitti...

Hanna: Viime jouluna ne taisi tosiaan olla!

Elina: Ei ollut mitään kaavaa varsinaisesti, yläosan koko on 110/116cm kokoisesta moonkidsmekosta, mutta tätä käyttää nyt siis 128cm tyttö.

Moi!: Joo noihin haalareihin hieman hullaantuu et saa kai niitä paljon ollakin, tänään tuli postissakin uudet meandi pilvihaalarit! Ihanat!

Piiri pieni pyörii: Huolittele venyvä reuna ensin saumurilla, minä teen niin. Sitten vetoketju menee ihan kivasti mun mielestä.

Ilona: Minulla on se Janome coverpro, mikä "kaikilla". Sivupalkissa on kohta "peitetikkikone", siellä on siitä kuvaa ja tietoja ja kokemuksia.

Maria: Se ei tosiaan käänny hyvin kapeissa olkaimissa, mutta oon tehnyt parit silti.=)

od Andulky kirjoitti...

Wow wow wow, I just love following your blog!!

Riikka kirjoitti...

Thank you so much, that made me smile =D!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...