lauantai 10. lokakuuta 2009

Retroa jälleen...haalarit

Paljon on tullut tehtyä retro ompeluita ja taas! Tämä oli alunperin kirpparilta 2 eurolla löytynyt naisten 70-luvun velouryöpaita. Pitkä yöpaita, joten vielä vähän jäi näiden haalarihousujen jälkeen.
Aurinko vähän häiritsi kuvausta, tuli häiritsevästi noita varjoja. Ihana kangas kyllä, lumpeenlehtiä ja kukkia.

Alle paita Nanson superpehmeästä, ilmeisesti viskoositrikoosta, joka on oikein ohutta lirua. Muuten olisin siihen jotain aplikoinut, kun on niin poikamainen paita näin. Mutta en noin ohueen ja venyvään uskaltanut yrittää. Haalarin allehan se jää ja on kyllä mukava päällä.Näin poikamainen paita! Tulee mieleen sellainen "vaarinpaita", vaan ne napit puuttuu edestä.
Mä oon niin ihastunut niihin Annikan aplikointipaitoihin, että olis nyt äkkiä saatava joustofroteita kaikissa mahdollisissa väreissä jostakin!! Oikea kangaskuume on iskenyt... Tosin voisi taas tehdä kaikki keskeneräiset ensin valmiiksi....


9 kommenttia:

pikkuriikki kirjoitti...

ihana kangas ja kivat haalarit.. =)

Mari kirjoitti...

Oi, ihana kangas ja mageet haalarit. Miksi mä en koskaan tee löytöjä?

Eliisa kirjoitti...

Noi haalarit on aivan syötävät!! Voih, kelle mä alan ommella tuollaisia... heh, itselle isossa koossa -olis sekin näky!!

od Andulky kirjoitti...

So many lovely clothes!! I love the fabric!!

Ansku kirjoitti...

Nuo haalarit on ihan huiput! Miksköhän mä en tee kirppareilta mitään kivoja kangaslöytöjä.. Suurkiitokset tunnustuksesta :)

Moi! kirjoitti...

ihanat!

Riikka kirjoitti...

Kiitos!

Mulla oli sama tunne, että en ikinä tee löytöjä ja niillä tarkoitan nimenomaan retrolöytöjä. Sitten aloin viime kesänä reissuissa etsiskellä tarkoitukseaa kirppareita, "joilla ei kukaan käy". Tämä oli 800 asukkaan pikkukunnan kellarikirppis. Valitettavasti he olivat lähettäneet kaikki lasten retrovaatteet venäjälle. Mutta pari aikuisten paitaa löytyi!

Meiju kirjoitti...

Aivan upea kangaslöytö tosiaan!

Ninalandia kirjoitti...

Tosi ihana kangas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...