keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Oman mielen mukaan yhdisteltävää

Paljon sudenkorentoja Nanson ohuessa trikoossa ja vohvelitrikoossa. Paitoja on kaksi samanlaista, hameita ja leggareita yhdet. Kaikkien koko 86cm ja kaikkien hinta 10€/kpl. Yhdistele mielesi mukaan!

Paidan voi valita joko tuon pinkimmän tai ruskeamman. Ero on vain kankaan kohdistuksessa.

Paita ja hame ja alle sukkikset...

Tai paita ja legginsit, tämä olis pehmoinen yöpukunakin.
Tai koko setti, paita ja hame, alle leggnsit.


7 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Rukkaset tuli tämän päivän postissa. Kiitokset! Pistin tytön itsenä hakemaan postin, kun arvasin tulevaksi. Tyttö tuli avatun kuoren kanssa ja ihmetteli, selitin sitten, mistä tuli. Tyttö sanoi: Ihanat ja sopii hyvin lilaan takkiin ja oli kuulemma kiva saada välillä jonkun muunkin, kuin äidin tekemää. On muuten, tosi hyvän ja lämpimän tuntuiset.

Maria kirjoitti...

Kauniit :) Nyt kun näen toisen ompelemana, harmittaa etten itse ostanut juuri tuota kangasta. Kuviot tuntuivat liian isoilta, mutta hyviltähän ne näyttää valmiissa vaatteessa.

Riikka kirjoitti...

Mammutti: Kiitos, tuo lämmitti mieltä. Pelkäsin niin ettei ole kivat, kun ei ole yhtään varhaisteineistä kokemusta ;). Ja lämpimät tosiaan pitäisi olla!

Maria: Saattaa olla tuota vieläkin myynnissä jossain myymälöissä. Siis tuota ohutta, paksu on ostettu aiemmin Triteksiltä.

NorppaStiina kirjoitti...

Katselin tuota samaa kangasta eilen ja päädyin siihen etten osta. Nyt tuli sellainen olo kun näin nämä, että olisi pitänyt sittenkin ostaa...
Se autokangas oli 18,50€ metriltä. Ja siellä oli vain sitä vaaleansinistä. Se ruskea oli mun mielestä kyllä ihanampaa. Ainakin jos tytölle ajattelee.

Hipsu kirjoitti...

Ihania retroherkkuja täällä! Eritoten ilahdutti postaus jossa 14 kpl haalareita :)

od Andulky kirjoitti...

very nice!!!!

Jode kirjoitti...

Oi, mullakin on tuota korentoa ja olen miettinyt et mitähän siitä tulis...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...