maanantai 30. marraskuuta 2009

Ensimmäinen Tilda kokeilu


Lainasin kirjastosta "Tildan talossa"-kirjan ja täytyi kokeilla kivaa siipi-kaavaa tyttöjen leikkeihin. Sunnuntai-iltana ajattelin, että se olis kiva ja nopea homma tehdä tyttöjen kanssa. Ei se ollutkaan niin nopea, mutta saatiin valmiiksi.

Suurin ongelma oli, että otin kankaaksi tuollaisen ohkasen retrokankaan, joten on aika ryhditön, vaikka laitoin levyvanun väliin. Olis tarvinnut vielä tukikankaankin. Kyllä ne kuitenkin leikeissä kestää, ainakin jonkin aikaa. Tytöt täyttivät vanhasta tyynystä otetulla vanulla ja aika sotku saatiin aikaan, mutta lapsilla oli hauskaa.

Tilda-kirja oli kyllä kiva ja varmaan tekisin siitä paljon, jos olisin perheetön ihminen varustettuna vapaa-ajalla =D.

Löysin taas kivan uuden kangaskaupan, postipoika toi sieltä juuri paketin. Eli oletteko käyneet Shelbyssä? Paljon teknisiä kankaita, nauhoja, kaavoja ym. Ja sitä Softshelliä, mitä olen itse etsinyt jo kauan! Ja ihanaa merinovillaa otin. Ostokset on kuvaamatta ja saa nyt jäädäkin, tuonne voi kaikki mennä itse "penkomaan".

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mulla on tarkoitus käydä paikan päällä Shelpyssä, täällä Oulussa kun asutaan. tarkoitus olis löytää vedenpitävää ja kestävää ulkoilukangasta Elmon kevätasuun. Käsityökurssin opettaja kehui niitä kankaita oli tehnyt pojalleen housut ja hyvin ovat kestäneet/toimineet.

Niinu kirjoitti...

Kiva kuulla vinkkejä,kun siivet on vasta to do-listalla:)
Ajattelin tehdä erikokoisia eri tarkoituksiin(koristeiksi seinälle,käyttöön,tyynyiksi jne.),
nuo kirjat kun on tuolla hyllyssä ollut jo jonkin aikaa...

NorppaStiina kirjoitti...

Mulla on kans Tilda-kirja lainassa. Toistaiseksi en ole tehnyt mitään mutta suunnitelmissa olis vaikka mitä. :) Onkohan se tää joulunaika kun alkaa himottaa Tildan tyyliset jutut, jotka ei yleensä iske mulle...

Erja kirjoitti...

Kiitti vinkistä, tämä kangaskauppa kelpaa isännällekin :-).

Suvi. kirjoitti...

Aivan ihanat! Itsellä myös suunnitelmissa, kunhan aika ja jaksaminen riittäisi siihen toteutukseenkin!

Susanna kirjoitti...

Kivat siivet!

Itse en ole shelbyltä tilannut, mutta joku bloggaaja muinoin teki paljonkin ulkoiluvaatteita itselleen heidän kaavoilla ja kankailla ja kehui kovasti.

Onko tossa Corelissa valmiina tuollaisia tähtikuvioita vai oletko ladannut jostain? Onko helppo koristella kuva esim tuolla tavalla? Mulla on photoshop enkä ole vielä keksinyt miten siitä saisi irti tuollaista kivaa :))

Riikka kirjoitti...

Hanna: Kiva kun pääset paikanpäälle, itsekin pitäisi päästä hypistelemään varsinkin niitä kalliimpia teknisiä kankaita. Niitä sai kyllä tilata mallitkin...ehkä täytyy tilata ne.

Niinu: Noita voisi tosiaan tehdä moneen käyttöön. Itse tekisi mieli tehdä toiset leikkiin, mutta paksummasta puuvillasta.

Norppastiina: Mulle varmaan iskisi jos olis aikaa. Ja nytkin kyllä voisi leikkeihin tehdä niitä omenoita ja muffareita.

Erja: Kiva! Meillä kans, mut enemmän ne retkeilytarvikkeet =D.

Suvi: Ajattomat siivet ainakin on...ei sen puoleen kiire. =)

Susanna: Olispa kiva nähdä se blogi, missä on Shelbyn materiaaleista tehty! Muistatko missä/kenen se on?
Tähdet oli ohjelman valmiskuvia.

Susanna kirjoitti...

Mä yritän muistaa sen. tässä sen taas huomaa, että jos joku ei päivitä aikoihin, sen ihan unohtaa, kun tottunut vain klikkaamaan suosikeista. mut kyllä mä sen vielä muistan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...