lauantai 14. marraskuuta 2009

Peikkohaalari

Edit. Tyttö palasi kotiin ja sovitettiin heti. Sopivan reilu, mahtuu keväällä hyvin, mutta voi pitää jo nytkin.Täällä on ompelut seisoneet pari päivää, kun olen ollut kipeänä, mutta tänään alkoi taas tapahtua.
Myllymuksujen joustiksesta haalari omin kaavoin. Ei oikein kuvasta erotu, mutta haalarissa on rengasvetoketju (myös myllymuksuilta tilattu). Hupun vuorin valitsi mies, kun käskin. Ihan hyvä valinta tuo pallotrikoo, sen olisin itsekin varmaan laittanut...tai sitten marimekon punaoranssin raitatrikoon.


Malli on mummulassa edelleen yökylässä, joten tämä äiti vielä lepäilee. Tai ompelee. Tai menee nyt saunaan!


Piti muuten ensin tehdä levenevät puntit, mutta sitten taas pitkäikäisyys voitti ja tuli resorit. Käyttötarkoitus tällä haalarilla on olla nyt talvi ihan sisävaatteena ja keväällä päiväunihaalarina vaunuissa nukkuessa.6 kommenttia:

Jana kirjoitti...

Hienoa. Saitko tuo koko haalari yhdestä metristä kangasta tehty? Itse mietin vielä mitä tekisin kangasta....

Lapikas kirjoitti...

Voi ihanuus! Aivan tosi symppis haalari :) Hei olen itsekin miettinyt tuon kankaan tilaamista ja tiedustelenkin, että onko se laadultaan paksumpaa kuin esim. se Ketut ja Karhut frotee? Kuulin huhuja, että näin olisi?

od Andulky kirjoitti...

Wonderful!!!

Mammutti kirjoitti...

Hauskan näköinen haalari!
Toipuile rauhassa, ettei jälkitauidit iske.

Meiju kirjoitti...

Ihana!

Riikka kirjoitti...

Kiitti!


Jana: Kyllä haalari tuli metristä ja vähän jäikin. Pipon saisi ja lapaset, mutta taitais olla jo liikaa peikkoja sitten yhteen asuun. Sai mennä kaappiin loput.

Lapikas: On kangas paksumpaa, neliöpainoa jonkin verran enemmän kuin muilla joustiksilla. Myllymuksujen sivuilla näkyy ne painot. Laiskana en nyt itse jaksa mennä tarkistamaan.

Mammutti: Eipä lääkärikään osannut sanoa mikä oli mut ei kuitenkaan sikainfluenssa. Terveenä ollaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...