tiistai 17. marraskuuta 2009

Jofotexit saapuivat

Eilen soi yllätys yllätys ovikello, enkä osannut näitä juuri odottaa, joten yllätys oli kiva.
Mitäs siellä laatikossa oli...


Keltaista junaa ja siihen keltavihreää velouria ja keltaraitaista resoria.


Sinistä junaa
Maalaismaisemaa ja raitaresoreita siihenkin.


Ruskeaa junaa ja resoria. Tuli pieni innostus noiden resoreiden kanssa, 20cm maksoi n. 1,7€. Tuli sitten otettua montaa väriä.
Ja koska mulla on ideat vähissä mitä näistä tulee niin laitetaan äänestys/kilpailu pystyy. Kerro mitä mistäkin olis kiva tehdä (tytöille 5v, 4v tai 1v) ja osallistut kilpailuun.
Palkintona tämä kirja: Do redo, miten villapaita paloitellaan ja jouluista nauhaa lisäksi.
Kilpailuaikaa vaikka viikko eli 24.11 klo 12 päättyy tämä kisa. Sitten arvotaan voittaja. Kiitos kaikille jo etukäteen, teillä on hyviä ideoita kuitenkin =).14 kommenttia:

joska kirjoitti...

Tunika tai yökkäri tuli itselleni ensimmäisenä mieleen. :) Tai sellainen pusero missä pitkät raitaresorit.

kipru kirjoitti...

Sinisestä junakankaasta tietysti unipuku tai -mekko. Kankaasta tuli heti mieleen "unijuna" :)

Tuosta ruskeasta saisi aivan ihanan mekon. Sellaisen lyhythihaisen ettei tule liian levoton.

Tuollaisia maalaismaisema paitoja on jo monilla merkeillä, siitä tekisin ihan jotain muuta..en siis paitaa ainakaan.

Legginssit tekisin jollekin tytölle tuosta keltaisesta junakankaasta, ne kun on ainakin meidän lapsilla kovin suosittuja ja helppoja kotihousuina.

:)
Ihania kankaita!

Unaja kirjoitti...

Maalaismaisemasta tekisin varmaan jotain missä on paljon yksikertaista sleää pintaa, esim hihattoman A-linjaisen tunikanmekon (tämä nyt oli kyllä aika mielikuvitukseton idea :) ) Vaihtoehtoisesti hihat yksivärisestä kankaasta. Tai sitten hihallinen mekko jossa hihat ja miehustan yläosa yksiväristä ja kainaloista alaspäin maisemaa....

Junakankaista tulisi jostain aika kiva hupparikin, vaikka vuoritettu. Haalareitahan teillä taitaa riittä, mutta kyllä noista kvat semmoisetkin saisi.

poikien äiti kirjoitti...

meillä 4v toivoo kovasti itselleen haalaria, joko unihaalaria ja tai sitten sellaista "päivähaalaria" :o) joten jospa tekisit isossa koossa sellaisen, niin voisin sitten ottaa oppia :o)

sopiiko kysyä, millaisia määriä te ahkerasti ompelevat tilaatte kankaita (ja resoreita ym.) kerrallaan? siis ilmeisesti resoria olet nyt tilannut 20cm / väri?

Pirta kirjoitti...

Hei Maria! Maalaismaisemakankaasta tulisi ihana unipussi vauvalle,nam. Halvalla olet saanut resoria,kiva!

Tiia kirjoitti...

Maalaismaisemasta voisin kuvitella lappumekon. Raidallisista vaikkapas legginssejä. Joku A-linjainen tunika olisi myös ihana maalaismaisemasta.. peruspaitoja junakankaista.. tai huppareita raidallisista ja junakankaista. Jos teillä leikitään nukkeleikkejä, maalaismaisemasta tulisi kerrassaan hurmaava makuupussi nukelle.

Johanna kirjoitti...

Jotenkin vaan nuo kaikki junakankaat ja myös maalaismaisema on niiiiin hienoja, etten lähtisi niistä mitään ihmeellisiä virityksiä leikkelemään. Sanoisin siis, että mitä yksinkertaisempi malli, sen parempi. Kankaat tekee yksinkertaisestakin tosi kaunista! Itse varmaan lähtisin ihan peruspaidasta/tunikasta/mekosta liikkeelle:) Pakko tulla sitten ihailemaan valmiita luomuksia jossain vaiheessa, koska olen päättänyt (vakaasti!:D) olla tilaamatta noita junakankaita itselle...

NorppaStiina kirjoitti...

Yksinkertaista täältäkin ehdotettais. Tunikaa ja niihin sopivaa legginsiä. Hihat samaa kangasta kuin legginsit esimerkiksi. Liivimekot, perupaidat, tunikat ja muut yksinkertaisen malliset vois toimia monellakin noista kankaista. On varmaan itekin pakko tilata noita kun ne on niin ihania! Ja nuo raidalliset resorit-NAM! Ompeluintoa!

Ansku kirjoitti...

Minäkin kannatan yksinkertaista linjaa, kankaissa itsessäänkin jo "tapahtumaa". On muuten aivan ihania ja hyviä väriyhdistelmiä olet tilannut :)

Maalaiskankaasta saisi kivan mekon tai pidemmän tunikan.. Keltaisesta junakankaasta vaikka paita ja kaveriksi raitahousut tai toisinpäin.. Hupparikin vois olla kiva noista junakankaista.. Legginsejäkin noista voi tehdä ja velourista mekkoa ja tunikaa.. Kauheasti mahdollisuuksia :)

Meli kirjoitti...

Miten olisi kaikille kolmelle eri värisistä junakankaista essumekot, helpot ja yksinkertaiset, sekä ehdottoman kauniit ja käytännölliset. Taskut voisit ethdä ristiin eri väreillä.

Riikka kirjoitti...

Lisää lisää !

Pipsa kirjoitti...

Keltaisesta junakankaasta huppari ja siihen kaveriksi housut tuosta raitavelourista. Sinisestä junasta yömekko/yöpuku/unipussi. Maalaismaisemasta liivimekko ja ruskeasta junasta tunika :) Ihania kankaita kyllä, vielä en ole itse raaskinut tilata...

Hanna kirjoitti...

Pitkiä kalsareita :D!
Mekko/tunika olisi myös kaunis, ja siihen samansävyiset legginssit.
Kevääksi voisi myös tehdä hattuja ja hanskoja :)

Riikka kirjoitti...

Kävin nyt ajatukella lukemassa näitä...taas =).
Hyviä ideoita ja moni on samaa mieltä. Että keltaisesta huppari ja housut, sinisestä yöpuku ja ruskeasta mekko, samoin maalaismaisemasta mekko tai tunika.
Nukenvaatteet olis ihania mutta en raaski, ne saa jotain rumempia kankaita ;).
Poikien äiti kyseli kangasmäristä. Jos en tiedä mitä teen tilaan yhdelle lapselle metrin tai pienelle 70-80cm (jos pitää säästää). Jos on halpaa ja haluan kaikille ja on sellaista mieluisaa ja ajatonta kangasta niin saatan ottaa pari kolmekin metriä. Aina ne kuluu, ennemmin tai myöhemmin. Resoria sitten otan kans hinnasta ja väristä riippuen 20cm-1m. 20 cm on minimi mitä otan.
Päätöksiä ei vielä ole, kiitos ideoista kaikile!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...