tiistai 3. marraskuuta 2009

Jofotex on auki!


Tulin vielä lisäämään pikaisesti vinkin, että Jofotexin nettikauppa on vihdoin avannut ovensa! Eilen sain tilauksen aikaa kavereiden kanssa ja nyt odotellaan mitä posti tuo! Ainakin nattåget-trikoota kaikissa väreissä!
Edit. Oli pakko poistaa kuva, kun se oli niiiiiin iso, mutta tuolta linkistä löytyy ihanat retrotygerit =D


8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

minäkin tilasin jo. :)

Hanna kirjoitti...

Minä aion tilata :) Maksoitteko visalla vai otitteko laskun? Paljonko postimaksut on suomeen? Saako tuolta muuten laskua euroissa?

Riikka kirjoitti...

Visatoiminto oli ainakin eilen heillä vielä epäkunnossa, eli maksu etukäteen tilille. Lasku oli kruunuissa, mutta muunsin itse euroiksi. Postit oli 175 kruunua meidän jättipaketille. Vähän olis pitänyt enempi tilata niin olis ollut jo ilmaista =D. Eli jos tilaa yli 2500 kruunulla niin on postit ilmaiset. Se jäi epäselväksi päteekö se myös suomentilauksiin.

krista kirjoitti...

Miten maksoit nuo kankaat, kun itsekin tänään tilasin ja yritin sampo-pankista maksaa, niin alkoi herjaamaan tuota jofotex:n nettisivuilla ollutta SWIFT- osoitetta eli tätä: BicSwedsess, ettei tuommoista osoitetta ole olamassakaan.. Missähän vika voisi olla? IBAN kyllä toimii.. voit laittaa mulle myös sähköpostia, jos tänne et halua vastata eli madebyka@gmail.com KIITOS kovasti jos viitsit auttaa! :) terv. made by KA eli Krista

made by KA kirjoitti...

Asia ok! En tajunnut, että tuo bic pitää poistaa tuon koodin alusta! Eka kerta, kun maksoin ulkomaille nääs! :)

Ansku kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle tunnustus :)

Ilona kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Ajattelin tilata tuota ihanaa kaupunki-kangasta, mutta pähkäilen laatujen välillä. Toinen Interlockia, toinen ilmeisesti perustrikoota... Onko sulla kokemusta, kumpi sopii paremmin lasten puseroihin?

Riikka kirjoitti...

Krista: Ole hyvä! Kiva auttaa, jos osaa =D.

Ansku: Kiitti, aivan ihanaa!

Ilona: Single rullautuu ja on yleensä ns. halpaa trikoota, tosin voi sitäkin olla hyvälaatuosta. Itse otin varmuudeksi interlockia, venyy enemmän. Eli jos teet yöpukuja, T-paitoja yms. niin single on ok. Jos taas teet vartalonmyötäisiä esim. leggareita tai vartalonmyötäisiä paitoja niin interlock ehdottomasti!

Itse en vielä tiedä mitä teen ja otin interlockia =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...