lauantai 21. marraskuuta 2009

Harjoitukset jatkuu


Menee ompeluaika tähän uuteen innostukseen leikkiä kuvankäsittelyohjelmalla. Tätäkään takkia en ole nyt tehnyt vaan jo kolmisen vuotta sitten. Sitä on isommat tytöt pitäneet jo molemmat 2-vuotta ja odottaa kolmannen kasvua. Ajattelin, että ansaitsee päästä esiteltäväksi.

Tähän kuuluu housutkin (ottobren eskimohousut, joissa myös nuo heijastintereet) ja ne nyt eivät päässeet kuvaan, mutta ovat nekin edelleen käytössä. Loistava puku, mahtuu tosiaan kaksi vuotta (!) eli koko on 98-110cm. Takin kaavan pohja on ottobren, mutta paljon muunneltu.

Kangas on Marimekon tehtaanmyymälästä 2€/m muistaakseni ja lähes vedenpitävää. Saumoja en kuitenkaan teipannut.

Nyt osasin lisäillä nappeja, kiva kiva. Mutta loppuun lupaan ryhdistäytyä tuolla ompelupuolellakin!

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Hieno takki! Ja hieno kuva :) Siitä se lähtee! Äkkiä voi huomata, ettei enää viitsi laittaa kuvia ilman käsittelyä.. Tai niin mulle ainakin kävi. Ja kyllä tosiaan kuvankäsittelystäkin voi innostua ja jäädä vähän koukkuun :)

od Andulky kirjoitti...

Very nice!

Elina kirjoitti...

Tosi kiva takki! Ja kuvankäsittelytaitosihan ovat jo ihan pro :-)

Hanna kirjoitti...

Harjoitus tekee mestarin! Pitäis itsekkin opetella, ajatellin hyödyntää Elmon kummitätiä joka on pro nuissa hommissa, jos hän pitäisi mulle pari oppituntia :)

5ara kirjoitti...

Voi vitsit.. ihania juttuja täällä. :) itse olen kauan pähkäillyt että miten noita kuvia saa muokattua ja nytten se ratkaisu löytyi :P Täytyykin heti ladata tuommoinen ohjelma jostakin :D

Riikka kirjoitti...

Ansku: Niin voi käydä...tosin kesällä voisi olla kiva ottaa ulkokuvia taustallakin. Mutta näin talvella näin.

Elina:Ei nyt ihan pro, aika säätämistä on, te vaan ette näe sitä vaihetta =D.

Hanna: Joltain ammattilaiselta saisikin hyviä vinkkejä, mulla ei taida lähipiirissä vaan olla...kerro sitten mullekin vinkkejä ;).

5ara: Ohjelmia löytyy kyllä paljon ilmaiseksi, minulla on harjoitusversio 30 päivää ja sitten se pitää ostaa jos sen haluaa pitää. En vaan tiedä paljonkohan se kustantaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...