maanantai 2. marraskuuta 2009

Sisustus innostus

Käynti lapsuudenystävän luona sai aikaan kamalan sisustamistarpeen. Heillä oli juuri remontoitu keittiö ja pakko oli sitten omaankin jotakin uutta saada. Lähdin varta vasten ostamaan "jotain turhaa" sisustusjuttua, joka toisi kodikkuutta, mutta en löytänyt. Tai löysin, mutta kun musta kaikki on turhaa tai krääsää ja en vaan voi ostaa, vaikka sitten muiden kotona ihastelen juuri sellaisia pieniä yksityiskohtia. Kyllä minä vielä jotain keksin!! Pakko!
Finlaysonilta tarttui kuitenkin mukaan uusi kangaspala ja päällystin keittiön kangastaulun uudelleen. Päätin, ettei talvella tarvii olla synkkää. Tämä kun on kai aika kesäinen kangas. Ennen oli Marimekon ruskeaa ja oranssia ja mies aina haukkui niin synkäksi.

Samasta verho, tällä kertaa ihan suora kappa vaan. Vaikea luopua yksinkertaisesta tyylistään, vaikka itsekin haluaisi jotain runsaampaa...
Ja uusi kerniliina raikkaissa väreissä myös Finlaysonilta. Onneksi ehdin kaikki kerralla ommella päiväunien aikaan! Lapset sanoi ainakin, että "uudet jutut on kivoja!"

Paljon on tullut tilailtua kankaita, viimeksi Myllymuksuilta ja sieltä saa muuten rengasvetoketjuja, Annika vinkkasi! Ja nyt on yksi tilaus kesken...

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kylläpä näyttää pirteältä! Itselläni olisi sama projekti edessä, ainakin verhot pitäisi uusia. Inspistä odotellessa...

Niinu kirjoitti...

Vitsit toi kerniliina on hauska!
Piristää kyllä varmasti aamuja:)

Riikka kirjoitti...

Satu ja Niinu: Kiitos! Itsekin oon ihan tyytyväinen ja liinan tosiaan valitsin lapsille mieleisen. Hyvä myös tuolle puhumaanopettelevalle =). Tyyliin: "Missä kahvinkeitin?" Opitaan syödessä sanoja tai ainakin niiden merkityksiä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...