keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Kaara talvimekko

Kaara kangasta (joustista) oli pakko saada ja siitäkin tuli talvimekko. Kaavan pohja sama kuin näissä , laskokset edestä pois ja hihat nyt muokattu talvimalliin pitkillä resoreilla.Heti kelpasi päälle ja jäi päälle, kerrankin niin!
Peikot tulivat eilen ja ai että on ihanaa materiaalia!! Ihan eriä kuin joustikset ennen tai siis nykyään, miten sen ottaa. Mutta tämä on pehmeää, joustavaa ja ihanaa....mitähän tekis....isot ei huoli eli pienimmälle jotain....

11 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Ihana nähdä tytölle tehtynä tuosta kankaasta jotain! Onko oikeesti Peikot erilaista kuin esim. tuo kaarat? Mä jätin sitten kuitenkin tilaamatta, kun ajattelin että on just sellasta kovaa ja nuo kaaratkin jääny käyttämättä.

Riikka kirjoitti...

Kyllä on ihan täysin erilaista! Minä en sitä peikkoa varmaan raaski ollenkaan käyttää...niin pehmoista, vaikka yöpukuun mutta eihän siitä yöpukua voi tehdä, vaikka mies jo sanoi, että tee hänelle yöpuku =D.
Ehkö joku kokohaalari tai mekko, että pääsisi edukseen tuo kangas!

Erja kirjoitti...

IHANA!!!

Miina. kirjoitti...

Hieno!:) En olis hei tajunnut, että hihoissa on resoria. Hyvä idea taas.

Meiju kirjoitti...

Tosi kiva! Kaaroistakin sai tyttömäisen fiiliksen, hienoa!

Satu kirjoitti...

Vauhdikkaan näköinen mekko! Tuo hiha on kyllä kiva, vähän vaihtelua tavallisiin.

Hanna kirjoitti...

Kivan näköinen mekko. Nuo hihat on erityisen kivat! Mukava kuulla, että peikot on parempi laatuista. Ihan mahdottoman paljon sitä haluaisin tilata mutta musta on tullut pihi :D Katsotaan kaunko pystyn vastustamaan!

Jode kirjoitti...

Tee peikoista _itelles_ huppari! ;-)
Sulla on kyllä niin ihana blogi ja usein tulee päivityksiä, olet kyllä melkoisen tuottelias! :-)

Riikka kirjoitti...

Minäkin oon aika pihi, tai en ainakaan raaski tehdä itselle hupparia, tulis ihan kalliin hintainen ja vois pian jäädä käyttämättä!
Täytyy tarkkaan harkita, tai yks idea on mielessä mikä on jäänyt tekemättä. Kaava uupuu ja tilauksia ensin listalla =). Kivaa sekin!

Emilia kirjoitti...

Mä tilasin peikot ihan sillä silmällä että ittelleni peruspaidan teen! Mitenkähän muuten venyy käytössä ja palautuuko pesussa? Sellaista suht ihonmyötäistä kun aattelin..

P.S. Ihana blogi sulla jos en ennen ole kehaissut;)

Riikka kirjoitti...

Juuri lisäsin tuon peikkohaalarin tänne ja kyllä se tosi venyvää on. Itse mietin, miten kestää käytössä konttaamista ja muuta. Saa nähdä.
Kiitos kehuista! Aina kiva kuulla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...