perjantai 20. marraskuuta 2009

MainosMonta monta tuntia ja tuollaisen sain aikaiseksi. Oon harjoitellut kuvankäsittelyohjelman käyttöä, taustan poistoa ja tekstin lisäämistä yms.
Vaikeinta oli kuvan tänne saaminen, blogger ei meinannut millään hyväksyä kuvaa, vaan siinä oli vikaa. No eihän se täydellinen ole, mutta kuitenkin...

Vielä haluaisin oppia lisäämään kivoja taustoja ja kuvia koristeeksi niin kuin esim. Iinulla näin tänään. Kuka osaisi neuvoa? Ohjelmana mulla on Corel Paint shop pro X2.

Ja mainokseen viitaten, kisukangas on loppu, mutta esim. monia Jofotexin trikoita löytyy ja lapasissa on fleecevuori. Peukuttomat on 10€/pari ja peukullisten koot 2-4v, 5-7v ja aikuisten naisten koko. Sarjon tarvittaessa muihinkin kokoihin.

Jouluksi pukin konttiin pirteät lapaset!

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hyvältähän tuo käsitelty kuva näyttää! Kunpa osaisi itsekin...Niin ja lapasetkin näyttää hyvältä:)

Susanna kirjoitti...

Kokeilemalla oppii :) Mä kans tarvon tuossa suossa, mun mielestä kuvankäsittelyohjelmissa hankalinta on se, että nappulan nimi ei välttämättä oikein kerro mitä siitä tapahtuu. Mutta jos nyt haluaisit lisätä vaikka napin kuvia tuohon, niin leikkaat/kopioit napin irti toisesta kuvasta ja sitten vain liität. Sitten sitä pystyy siirtelemään paikasta toiseen. Kaikki eri kuvat ja tausta ovat omia layereitään, jokaista pystyy erikseen muokkaamaan. Tarkemmin en tiedä miten corel ja photoshop eroaa toisistaan, mutta uskoisin että perusjutut on samat.

Mä kans tahtoisin osata tehdä tuollaisia hienoja niinku Iinulla, pitäs varmaan mennä jonnekin kurssille, ettei menis niin hirveästi aikaa säätämiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Muru-kankaasta tehtyjä tuotteita ei saakaan tehdä myyntiin, kun Rosa-Matildan sivuilla sanotaan! Paitsi luvalla, kuten jälleenmyyjät ja esim. Tirsokas-vaipat!

Riikka kirjoitti...

Satu: KLitti!

Susanna: Joo kokeiltu ja korjattu tässä on jo vaikka kuinka ;). Nyt jo napit löytyi =D. Aikaa menee kyllä liikaa tuolta ompelupuolelta!

Anonyymi: Kiitos tiedosta! Täytyy muistaa, enpä olekaan myyntiin tehnyt onneksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...