keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Ihana tunnustus! Ja arvontavoitto!


Ihana tunnustus jo tuon kuvankin takia! Kiitos Ansku!
Nyt en aamukiireessä ehdi jakaa eteenpäin, moni sen kyllä ansaitsisi!
Ja toinen ihana asia tänäaamuna, voitin Huvikankaan arvonnassa 1 metrin haluamaani kangasta ja niinpä stenzon velouria on meille tulossa. Kiitos sinnepäin Sadulle! Uudessä käsityölehdessä oli ihana housukaava ja nyt kaikki velourit menee niihin =D.
Ja kolmaskin asia, joka on (kai) kiva, menen tänään sikainfluenssarokotteeseen! Saa nähdä mitä oireita saa....

6 kommenttia:

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Ihan pieni varoitus...mulla nousi kova kuume siitä rokotteesta.

Ja onnittelut arvontavoitosta sekä tunnustuksesta...

Ilona kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta ja arvontavoitosta myös minunkin puolestani. Minäkin sain eilen rokotteen, mutta pistoskohta vain vähän kipeytyi. Yöllä vähän käsi jomotti, ei muuta:)

Huvikangas Oy kirjoitti...

No olipa kiva piristää jotakuta! Ja en malta kommentoimata nöfnöfrokotetta. Sain sen eilen ja yö meni valvoessa kipeän käden takia ja syke nousee aina välillä korkealle. Alilämmön puolella tässä mieluummin ollaan. Mutta jos tämä turvaisi maha-asukin:)pahemmalta.

Hanna kirjoitti...

Onnea voitosta! Minä sain eilen rokotteen. Käsi on julmetun kipeä ja mulla on ihan karsee päänsärky ja muutenkin sellainen krapulainen olo! Onko syytä muuten onnitella jostain toisestakin asiasta ;) Vai joko teillä päin rokotetaan muitakin kuin riskiryhmiä? Itse sain rokotteen työni puolesta.

Hiipu kirjoitti...

Jep :) Minäkin sitten päädyin siihen, että rokotteen otan. Ens viikolla tosin vasta, toivon mukaan ehtii sitten vielä vaikuttaa.

Toivon mukaan et kipeydy rokotteesta, monella tuntuu olleen vaivoja, mutta ehkä ne kuitenkin on pieniä verrattuna varsinaiseen tautiin.

Riikka kirjoitti...

Kyllä se hoitajakin varoitteli, että voi ensi yö mennä valvoessa ja käsi olla tosi tosi kipeä. Ja pistettiin sen takia vasempaan käteen, kun olen oikeakätinen. No, ei oikeakaan selvinnyt piikittä, siihen tuli tavallinen influenssarokote ;).

Ja Hanna, ei, en ole raskaana, vaikka olishan pikku pallero ihana...on toi mun 1v kuitenkin se mun vauva. Rokotteen saan, koska olen sairauden vuoksi riskiryhmäläinen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...