torstai 19. marraskuuta 2009

Mustikkahaalarit
Ollaan yritetty ottaa joulukorttikuvia ja nekin on tätäluokkaa...ja jos kolmen pitäisi katsoa kameraan niin ei ainakaan onnistu! Taidan tehdä jonkinlaisen kuvakollaasin huonoista kuvista ja ei niiden kuvien ole pakko jouluisia olla. Sen jo päätin, kun saahan sen kortin taustan valittua sitten jouluaiheisen jos haluaa.

Mutta aiheeseen eli Ottobren mustikkahaalarikaava pääsi kokeiluun. Kangas ihana collegeneulos
pikku-auringosta. Samaa kuin siinä ottobren kuvassa, mutta eri värin valitsin.

Kangas ei riittänyt kaavalle koko 86cm ja lahkeisiin piti tehdä pidennykset. No nyt kun sovitettiin niin olikin niin pitkä malli, että noi pitää poistaa.

Edit. tulin lisäämään, että kangas kuluu tosi nopeaan, kerran pidetty noita haalareita ja polvissa ja pepussa näkyy jo vaaleammat kulumakohdat. Eli ihana kangas, mutta ehkä parempi mekkoon tai huppariin. Tai ei konttausikäiselle =D.11 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Äsken kirjoitin kommentin mutta se katos. Joten yritetään uudelleen. Kivan näköistä kangasta. Oliko haalari susta hyvä malliltaan? Täytyy varmaan itsekkin testata tuota kaavaa.

piia kirjoitti...

Minäkin kyselisin samaa, eli onko haalari hyvin istuva? Ainakin se näyttää tosi hienolta ;)

-pm- kirjoitti...

Nätit pallopöksyt! Näyttäis aika hyvältä mallilta! Kannattaako kokeilla? :)

~Maria~ kirjoitti...

Suloiset haalarit ja tuo kangas on NIIN ihanaa. Mulle on tulossa samaa. :)

Riikka kirjoitti...

Kyllä toi on ihan hyvä kaava, meille olis kestovaipan takia saanut olla ihan hiukka lisää pituutta selkäosaan ja lahkeista saan tosiaan ottaa reilusti pois. Mutta istuvuus on hyvä tuolle meidän normaalivartaloiselle 1-vuotiaalle. (jolla on tosin tosi iso vaippa, kun pissaa niin paljon =D)

Piia kirjoitti...

SÖpöt pallohaalarit! Meillä on tuo joulukorttivalokuvaussessio (huh huh, onko tuo yhdyssana?) edessä, saas nähdä tuleeko tuon vilpertin kanssa mitään.. :)

Moi! kirjoitti...

Ihanat!

od Andulky kirjoitti...

I love them!!

Lauruska kirjoitti...

Aivan ihanat. <3

Josefin kirjoitti...

Onko tuossa pallocollegessa nuo pallot painettu ruskean kankaan päälle, kun muistaakseni mulla oli joskus sellaista Pikkuauringosta? Vai onko sellaista tuo kuviointi kuin esim Myllymuksuilla joskus, ja pallotrikoot, että kudottuna kankaaseen...? nimim. Pallocollegea metsästämässä....

Riikka kirjoitti...

Tämä on sitä pikku-auringon painettua Hilcon collegea. Ei kuitenkaan ruskean päälle painettu vaan erikseen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...