keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Ostoksia pitkästä aikaa

Paljon on osteltu, vähän oon jaksanut tänne kuvata. Just äsken taas postipoika heilutteli ikkunan takana autostaan, että olis paketteja. Oikeasti en kehtaa enää tilata mitään! Eilen kalsareilla (onneks pitkillä) avasin oven, kun tuli iso paketti. Ja joka kerta saan jonkun (valitettavan osuvan) kommentin mun shoppailusta....=D.




Mutta asiaan, tänään tuli postia täältä Ruotsista

Oon ihastunut noihin mysplysh vaatteisiin, aika perusjuttuja ne olis ommella itsekin, mut joskus haluan vaan ostaa! Tähän en halua sitten mitään negatiivisia kommentteja, se nyt on vaan mun tapa ;).
Arvatkaas kumpi noista mekoista on suurempi! Kokolapun mukaan vaaleanpunainen on 74/80 ja keltainen 86/92. Molemmat vähintään 92, vaaleanpunainen ehkä jopa 98. Onneksi osasin varautua siihen tilatessa. Molemmat käyttöön vasta kesällä.




Nämä taas heti, Moonkids mekko on tosi pieni niinkun aina, 86/92, mutta voi olla, että on jo pieni. No, mennään tällä heti tänään neuvolaan niin pääsee käyttöön. Ja sitten tuo Sophie meidän "vauvalle", tää on kai kaikilla julkkisten lapsilla ja kyllä se meillä pääsi heti suosioon, isommatkin itkee, miksei he saaneet. Tuo käy kyllä ihan vauvasta isoon asti, ensi purulelu-unilelu ja sitten eläinleikkihin.

Edit. Sophiella on näköjään omat sivutkin eli täältä voi lukea kirahvista tarkemmin. Meillä se on ollut kovassa käytössä jo, kulmahampaat tulossa ja näköjään auttaa tuon pureskelu.




Ja paketti, mitä odotin joulukuun alusta asti, saapui vihdoin! Mjukatygrin kankaita. Ei ihan niitä mitä piti, mutta jotain enemmän! Nyt on mustaa velouriakin pari metriä. Myyjään en saa mitään yhteyttä, liekö hermostunut kun kyselin pakettini perään... Eli miten sen ottaa hyvää vai huonoa palvelua...

Keltainen peikko on velouria ja vihreä trikoota. Ihania kaikki jokatapauksessa!!

12 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Onpas kivoja, varsinkin tuo huppari.

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania ostoksia! Noi MysPlysh vaatteet on ihania! Sama juttu, välillä on vaan kiva ostaa vaatteita. Jännä, että tuo Mjukatygerin tilaus kesti NOIN kauan tulla. Täällä odotellaan kans kuumeisesti postelijoonin tuloa... (Tosin ihan kotimaasta).

Mari kirjoitti...

Nauratti kun mua on monesti nolottanu kun postimies aina rimputtaa ovikelloa ja minä tukka pystyssä otan vastaan TAAS KERRAN paketteja. Mitä lie ajattelee...Kyllä minäkin ostan turhan paljon valmisvaatteita, mutta välillä on ihanaa saada jotain kivaa kuosia yms. Mua on niin himoittanut nuo Mjukatygrin peikkokankaa, hyvältä näyttää. En ole vielä uskaltanut ostaa ulkomailta. Pitäisi saada postikulut jaettua niin voisi kokeilla.

Annika kirjoitti...

Ihania nuo ekat mekot! Ja hienoja kankaita :) Kyllä joskus on ihan kiva ostaa valmisvaatteitakin..

~Maria~ kirjoitti...

Ihana tuo Moonkidsin mekko!

Mä oon tuota Mjuga tygeriä kans katsellut, mutten mitään ole tilannut, eikä sinun kokemus hirmuisesti rohkaissut. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Since You do not know about all the troubles Anna at Mjukatyger have had this fall I will tell You: She have had problems with the production of the fabrics(and kameleontgarments) several times, she has a disease that makes her more likely to catch for example colds(and she´s had quite a few last year)and last december she found out she has Bechtrews. All this is no excuse but she alone makes the mjukatyger and Kameleontdesign firm go round! I have only good experiences!
Sandra, Åland

Hanna kirjoitti...

heippa.

minulla samat ongelmat.
Olen odottanut 3.12 asti pakettiani. ei ole näkynyt. lupasi postittaa uuden 16.12. ei postittanut.
ei vastaa maileihin ja nyt sain kiinni ja lupasi postittaa 7.1. ei ole näkynyt vielä...

lupasi minulle myös että heidän joulukalenterietuuksiaan saisin yhdistää postikulujen takia.
en saanutkaan.
tilaukset katosivat.

sanoin sitten että antaa olla...
Ei vastaa vieläkään mitään.

nyt koitin tilata mutta ennakkolasku on otettu ulkomaalaisille pois.
kysyin tätä nyt mailissa.
odotan vastausta...

minusta jos kertoisi asiakkaalle että odota vaikka kuukausi niin osaisi varautua mutta se ettei vastaa mitään.
myös avun hankkiminen minusta on ihan enemmän kuin ok...

tietysti kurjaa jos on sairasta tms mutta asiakas ei voi sitä tietää.

Riikka kirjoitti...

Erja: Kiitos!

Norppastiina: On ne ihania, nyt vaan kesää odotellaan sitten, että pääsee käyttämään niitä!

Mari: Toi lohdutti, hyvä etten ole ainoa =D.

Maria: Mekko olikin ihana, kapoinen tosin eli nousee helposti pepun päälle (kestovaippa). Sopi väreiltään meidän neidille täydellisesti!
Noi kankaat on aivan mahtavan tuntuisia ja tekisi mieleni niitä joskus saada lisääkin. Harmi, että eka kokeilu meni niin pieleen tilauksen kanssa.

Sandra: That´s nice to hear thar you have had good experiences. ´Cause I would like to order more later. Fabrics are so nice!
I´ve read about her helth broblems and I wished her good health this year! Trust me, I know what it´s like to be sick!

Hanna: Tosi kurja juttu! Minä olisin kans jo antanut olla, mutta kun rahat oli jo maksettu niin pakkohan mun oli kankaitani kysellä. Onneksi nyt sitten sain ne. Osa väärää väriä, mutta se ei jaksa enää edes harmittaa, koska kuitenkin sain rahoille vastineen =D.
Se oli minustakin kurjinta, ettei vastata mitään tai vastataan asiakkalle vihaisesti. Se on kamalaa!

Hanna kirjoitti...

Riikka: samma här myös siinnä että olin maksanut jo aika ison summan kankaista. :/
nyt kuulemma maanantaina lähettetty ja odotan että tuoko posti mitään...

Mar3ngi kirjoitti...

Voi mitä kokemuksia Mjukatygeriltä :( Minä tilasin ja maksoin Paysonin kautta. Kyselin sitten lisämaksua, koska tiesin jo että postikulut ovat suomeen suuremmat. Lisäsumman maksulinkin sain reilun viikon kyselyn jälkeen. Kankaat tuli kyllä nopeasti, mutta mielestäni osa oli 2-laatuista koska esim pilkullisesta kankaasta puuttui yhdestä kulmasta kokonaan pilkut ja siellä oli reikiä. Lisäksi kankaat oli leikattu ihan miten sattuu, mutta onneksi oli kuitenkin jokaista suurinpiirtein metri, mitä tilasinkin. Vähän jäi huonofiilis, mutta silti niiden ihanat kankaat himottaisivat ;)

Anonyymi kirjoitti...

I´m sorry to hear You all had so bad experiences so I will give You all a tip: http://www.syfestivalen.se/Default.asp?id=1 . Mjukatyger will be there and jnydesign and e-slöjd and many more. If You have never been to this fair! GOOO!!! It´s heaven on earth for us who sew, knit, scrapbook,... :-)
Sandra, Åland

Riikka kirjoitti...

Hanna: Kyllä ne varmaan tulee, toivottavasti oikeat kankaat!

Mar3ngi: Niinpä, olis kiva tilailla enemmänkin, jos uskaltaa enää. Kankaat kun on mitä parhaat!

Sandra: Thanks for invitation, that would be heaven. Only too far away...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...