maanantai 25. tammikuuta 2010

Eskariasu 1

Otsikko siksi noin, koska tulossa on vielä eskariasu 2 ja 3. Jossain vaiheessa.

Ajoissa tässä taas ollaan, kun yli puoli vuotta on aikaa eskarin alkuun, mut tälläinen mä olen. Aina liian ajoissa =).Nämä on nyt niistä mjukatygerin veloureista tehty. Mekon/tunikan kaava on vanhasta hyvänmallisesta mekosta suurennettu leikellessä ja leggarit on Ottobresta 1/10 eli uusimmasta.

Vaikea kuvata noin tummia vaatteita ja muutenkin yllätyin kuinka tummat noi on! Kankaana tuo tähti näytti niin raikkaalta, mutt ei enää valmiina vaatteena kun yhdistin tuohon yksiväriseen tummanlilaan. Onkohan ihan liian tumma asu meidän blondille...
Näistä legginseistä tykkään erityisesti, kaavassa oli rusetti tuossa lahkeessa, mut minä laitoin pelkän napin, meidän neiti ei ole yhtään "rusettityylinen".

11 kommenttia:

Anette kirjoitti...

Hyvähän se vain on, kun saa ajoissa valmiiksi odottamaan! Meilläkin lähtee ensi syksynä ensimmäinen eskarilainen "maailmalle", ja mielessä jo pyörii, minkälaista vaatetta alkaisi varaamaan... Kauniin setin olet tehnyt :).

Hiipu kirjoitti...

Nätti setti!

Juu, eskarivaatetta sitä kai pitäisi alkaa ommella itsenkin... Tosin ei ne meillä taida näistä kotivaatteista paljon poiketa, ne eskarivaatteetkaan?

Minkälainen tuo leggarikaava oli? Leveä vai ennemmin timmi? Leikkelin itse jo kaavat kanssa tohon molemmille tytöille, mutta kaapeissa ei ole oikein riittävästi niihin kangasta. Pitää lähteä tästä ostoille, niin pääsee kokeilemaan. Kiva, kun sinä ennätit testaamaan kaavan, niin saa siitä vähän kommentteja.

Leggarit on kyllä meillä Liinun lempivaate niin talvella kuin kesällä, joten tollanen kaava on tosi tervetullut, jossa on jotain jujua peruskaavaan verrattuna.

Erja kirjoitti...

Kiva setti ja nuo legginsit on kauniin malliset.

~Maria~ kirjoitti...

Nuo legginssit on tosi ihanan näköiset!

Ansku kirjoitti...

Ihana setti! Kivannäköistä tuo tähtivelour. Noita legginsejä mäkin katselin, että on tosi kivat. Harmi vaan että kaava on meille vielä aivan liian suuri..

Katrir kirjoitti...

Onpa kiva yhdistelmä, etenkin legginsit.

Jana kirjoitti...

Ihana setti, tähti, tähti....

Satu kirjoitti...

Kivan näköinen setti ja saa sitä joskus olla tummempaakin vaatetta! Hätkähdin ihan lukiessa, että puoli vuotta ja eskari alkaa. Meillä lähtee nimittäin kuopus kanssa syksyllä eskariin, apua! Justhan se oli pieni nyytti vasta....

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana setti! Ja mitkä värit! Ei mun mielestä liian tummat. Onhan tytöllä kuitenkin muunkin värisiä vaatteita, joten yhdet tummat ei haittaa. Piristää vaan. :) Mahtava leikkaus tuossa tunikassa! Ja myös meillä on ihasteltu ja suunniteltu käyttävän tuota leggarikaavaa. Kommentteja siitä otetaan mielellään vastaan.

Unaja kirjoitti...

Hyvännäköinen setti. Itsekin katselin tuota leggins-kaavaa, että onpas kivan näköinen. Jos vaikka jollekin ystävän tyttärelle lahjaksi jossain vaiheessa tulisi semmoiset ommeltua. Nappi sopii hyvin rusetin tilalle.

Riikka kirjoitti...

Kiitos kaikille, ei kai se sitten ole tumma. Päälle ei olla sovitettu, kun tyttö oli mummolassa yökyläilemässä kun tämä valmistui.
Legginsikaavasta kyseli moni. Siitäkin on vaikea sanoa, kun ei tosiaan olla ehditty sovittaa. Oma tuntuma on, ettei ole kamalan trikoomainen ihonmyötäinen kaava vaan vähän housumainen. Kun lahkeensuita ompelin niin mietin, että aika leveät. Tosin suurensin kaavaa 134cm kokoiseksi, joten onhan se jo iso koko muutenkin.

Anette: Minä varaan lähinnä sellaisia mitkä tytölle kelpaa (ei tappelua lähtiessä) ja sellaisia millä on helppo käydä wc:ssä (ei farkunnappeja tai vöitä) ja mitkä helposti sujahtaa talvihaalarin alle.

Hiipu: Niin valitettavasti en nyt sitten osaa oikein sanoa varmaksi noista leggareista. Itsekin tykkäsin että ovat vähän housumaiset eikä ihan jumppatrikoomalliset niin sopii ihan siistiinkin käyttöön. Meillä kans on melkein aina leggisit jalassa-myös äidillä =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...