perjantai 22. tammikuuta 2010

Kangastilauksia ja ostoksia

Ikasyrin tilaus tuli ja tässäpä näitä ihania JNY design kankaita. Ainakin tulee huppari, housut, mekkoa ja paitaa...saa nähdä. Nyt pitäis pitää lupauksensa ja alkaa leikellä!Pinkki pilvi on velouria, muut trikoota.
Ja Eurokankaan joustofroteelaatikko on taas tyhjennytty, jos siellä jotain kivaa on niin niitä en voi sinne jättää. Mitähän tekis näistäkin? Kuva on hiukka haalea, tuo vaaleansiniseltä näyttävä on turkoosi...

10 kommenttia:

untuva kirjoitti...

Monet näyttävät löytävän Eurokankaasta kivoja joustofroteita. MIKSEI täällä ole!? Viimeksi siellä käydessäni oli tasan kolme joustofrotee palaa, yksi värivikainen, yksi kuviollinen (huonolaatuista) ja yksi haltun värinen. Ja lisää ei ollut tulossa kuin EHKÄ kevään lopulla. Epistä. No ehkä muakin joskus onnistaa :) Ihania kankaita olet postissakin saanut, pitäisiköhän minunkin tilailla.

Susanna kirjoitti...

Ihania kankaita olet saanut jälleen kerran! Meilläkään ei eurokankaasta löydy joustiksia juuri nimeksikään ja muitakin asustekankaita on huonosti. Onneksi meillä on ihanat nettikaupat!

Anonyymi kirjoitti...

Jaa sinäkös ne ihanat joustikset käyt sieltä ostamassa...;-) No, mäpäs sain hamstrattua hyvät palatrikoot tässä taannoin. Valittelin kassalla kun ei ole enempi kunnon trikoita, mikäs ihme se on että ne samat valkoiset pinkkitähtiset siellä vaan lojuu...on niin ohuttakin.. Noi JNY:n on kyl tosi herkkuja, innolla odotan minkälaisia vaatekappaleita niistä luot! :-)

-Johanna

5ara kirjoitti...

Ihania kankaita. Kysyin meidän eurokankaassa kerran että onko heillä joustofroteeta, niin ei kyllä ees tiennyt mitä se on ja kattoki ihan hölmönä minuu :D

Hanna kirjoitti...

Pilvivelour näyttää ihanalta :) Mutta minä edelleen ihailen muiden kankaita, vähän niinku yritän olla ostamatta vaikka jotain on tulossa maailmalta!

Pakko sinulta kysyä kun oon niin paljon käyttänyt nauhankääntäjää. Kaivoin tänään kaapista nauhankääntäjän esiin ja päätin harjoitella sen käyttöä. Tällä kertaa onnistuinkin paremmin entä silloin ensimmäisellä kerralla :D Mutta muutama juttu jäin ihmetyttämään!

Eli:

Onko ompleun aloitukseen mitään niksiä? Musta se oli jotenkin vaikeeta saada kangas ja kantti alusta hyvin.

Ja toinen mitä oon miettinyt, että miten tuolla nauhankääntäjällä venytetään resoria? Jos esin haluaa lyhyemmän resorin entä kuin kangas on? Tuota en oo tajunnut, oon vähän ehkä tyhmä :) Kiitos jos jaksat auttaa!

Hanna kirjoitti...

Voi eurokangas, minä olen ainakin ihan menettänyt toivoni oman kaupungin kangaskauppojen suhteen, netistä kaikki on tilattava ja maksettava postimaksuja kun meidänkin eurokankaassa katsottiin kuin vähäjärkistä kun kyselin joustofroteita, velouria löytyy joskus paria väriä, tylsää.

Riikka kirjoitti...

Vastaan ensin kaikille yhteisesti, että pari kertaa olen itsekin Eurokankaassa kysynyt joustofroteeta, joskus on just katsottu pitkään (vaikka sitä on siellä yhdessä alalaatikossa) ja joskus tarjottiin sitä vauvojen muovitettua froteeta. Eli luultavasti myyjät ei tiedä, ainakaan kaikki. Meillä ne on siellä paloissa ja vielä pöydän alta pitää osata vetää se laatikko esiin.
Ja kyllä minä ne parhaani mukaan sieltä käyn hamstraamassa =D.

Hanna:Ei mulla mitään niksiä ole aloitukseen, varovasti vaan kangas väliin, muuten kantti tai ommel voi liikkua.

Differentiaalilla voi sitä kankaan vetoa säätää, kumpikohan kone sulla on? Mulla on se vanhempi, mittä ei ole mitään ohjetarroja edessä ja siinä se diff. on oikeassa reunassa alempi pyörä.

Satu kirjoitti...

Kivoja kankaita olet ostellut jälleen kerran. Minäkin odottelen täällä malttamattomana Ikasyrin tilaustani, josko ensiviikolla tulisi...

Untuva kirjoitti...

Minä kanssa olen Eurokankaassa kysellyt joustofroteen perään. Viimeksi myyjä sanoi, että hän tilaa sinne ne palakankaat. Eikä ole mahdollista tilata nimikkeellä joustofrotee. Että ne palat mitkä joustofroteeta tulee, ovat satunnaisia palasia, jotka tulevat muiden kankaiden joukossa. Meillä kanssa on palaosastolla yksi alalaatikko, jossa joustofroteita. Mutta ei siellä ole mitään noin kivoja ollut, vaan tosiaan muutama yksivärinen. Porin Eurokankaassa olen käynyt ostoksilla.

Saara kirjoitti...

Kangaskaupat on munkin heikkous... Kuukauteen en ole käynyt, joten on täytynyt keskittyä nykyisten varastojen tuhoamiseen. Ja sitähän riittää!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...