keskiviikko 6. tammikuuta 2010

WalmettisettiNyt tuli totaalinen blackout, että mikä tuon mekko-kaavan nimi oli...kävin tarkistamassa ja Ameliehan se oli. Nyt on huppukin tehty niin kuin kaavassa eli tuo rako on tuossa edessä. Tämä on sillä pienimmällä koolla 86/92cm ja aika reilu. Voisi sanoa, että on paremminkin 92/98cm. Ja tuo tasku on ihan omasta päästä muokattu.

Koko idea tähän mekkoon tuli joltakin teistä lukijoista, en vaan millään löytänyt enää sitä kommenttia, mutta kommentteihin joku kirjoitti, että tuosta Walmetista tulisi kiva mekko keltaisin kanttauksin. Valkoisilla tein, resori on myös Lastenmetsolasta ja tosi hyvää resoria oli tuohon nauhankääntäjään. Venyvää ja ei liian paksua.

Housut on eurokankaan joustofroteeta ja muunnetulla Saimikaavalla. Meillä ei kestovaippa mahdu perussaimihousuihin niin olen sitä parannellut meidän tytölle sopivammaksi. Raitaresori on Jofotexin. Niitä pitäiskin tilata lisää! Sain tänään siivottua resorikaappinikin, kun oli pakko siirtää kankaat ylös ja painava lehtihylly alas, ettei koko kaappi tule alas...

Eilen kun ompelin, kävikin niin, että kone hyökkäsi kimppuun! Puristi peukalon niin, ettei se eilen enää toiminutkaan (peukalo). Onneksi tänään on jo parempi, kun kerkis siinä jo miettiin, että nytkö loppu ompeleminen...ei onneksi, vaan tänään pääsi tämän setin tekemään valmiiksi.

16 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tosi kiva setti! Itse olen hieman arastellut käyttää noita "poikamaisia" kankaita tyttöjen vaatteisiin, mutta hienostihan ne toimii kun näkee näitä valmiita juttuja. Ehkäpä tässä joskus itsekin uskaltaudun kokeilemaan.

Lapikas kirjoitti...

Ooh!! Ihana malli ja tosi nätti setti!! Onko tuo Amelie minkä kaava? Siis esim. Ottobren tai vaikka MamuDesingin??

Marjuli kirjoitti...

Ihanat, etenkin mekon huppu ja housujen resorit ihastuttaa! :)

Mari kirjoitti...

Ihana! Huokaa syvään =)

Satu kirjoitti...

Tykkään tuosta mekon mallista tosi paljon ja hyvin näyttää toimivan tuosta Walmet-kankaastakin:)

NorppaStiina kirjoitti...

Onpas todella ihanan mallinen mekkonen! Tuo kangas todellakin sopii myös tytölle. Olen itse myös arastellut tuollaisten poikamaisten kankaiden käyttöä tytölle mutta kun malli on oikea niin toimii!

od Andulky kirjoitti...

Wow, I love it, where is the tractor fabric from?
/Anna

Tia kirjoitti...

Kivanmallinen tunika!

Hanna kirjoitti...

Aivan mahtava kerrassaan :) Ihan niinkuin minä olisin joskus ehdotellut tuollaista settiä tai sitten oon mielessä ajatellut, että tytölle tuo kangas sopis just tuollaisena kengurutaskumekkona ja alle vaikka keltaiset sukkahousut :)

Ansku kirjoitti...

Hienosti toimii traktorit mekossa :) Tuo Amelie mekko on tosi kivan mallinen. Niin ja kiitos siitä nauhanohjain vinkistä :)

Meiju kirjoitti...

Ihanat ompelukset! Ja tyttömäinen silti, vaikka traktoreita onkin. Tuo kangas on kyllä ihana, täytyy varmaan itsekin hankkia sitä pojalle.

Riikka kirjoitti...

Kiitos kaikille, ihanan monta kommenttia!

Lapikas: Se on Farbenmixin kaava, samassa tunika ja mekkopituus. Voi tehdä hupulla tai ilman.

Od andulky: It´s from www.lastenmetsola.fi. There are so many lovely fabrics!

Hanna: Sinä se taisitkin olla, en vaan löytänyt, että minkä postauksen perässä kommentti oli! Meillä muuten oliskin myös keltaiset sukkikset tän kans...

joska kirjoitti...

Hieno setti! Erityisesti kiinnittyi huomio tuon mekon malliin. Kivat hihansuut.

od Andulky kirjoitti...

Thank you!

Jode kirjoitti...

Voi hienous...:-)

Anonyymi kirjoitti...

Wau.. just mietin et jos tekis meidän 2v:ll erattoritytölle raktorimekon ja hyvin näyttää soveltuvan tarkoitukseen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...