maanantai 11. tammikuuta 2010

Peikko-prässihaalarit ja paita

Kaverilla oli niin hyvä idea tälläisiin haalareihin, että aloin niitä heti aamulla tekemään (kaavaa) ja päivällä ompelin ja nyt illalla kuvaus. Kiitos inspiksestä, harvoin näin paljon innostuu. Nämä ei todellakaan ollut seuraavanan jonossa ompelupöydällä, mutta ohittivat kaikki muut!Aika perushaalarit alaosastaan, mutta yläosaa muokattu ja eteen tehty prässit ommellen. Nämä on Eurokankaan joustofroteeta ja yläosan vuori Myllymuksujen peikkoa.Rengasvetoketju Myllymuksuilta, löytyi varastosta onneksi, tilattu jo aiemmin.Vuorista lähti sitten idea paitaan, kun peikkoa vielä juuri senverran oli jäljellä. Kaava on uusimman ottobren pyjaman paidan kaavalla tehty, se osui ekana käteen, kun etsin sopivaa kaavaa. Hyvä siitä tuli. Resori on jofotexin raitaa (taas..).Näihin housuihin on tulossa ihan toinen yläosa, mutta kun huomasin, että sopivat noin kivasti, niin kuvasin ne jo tähänkin. Nämäkin joustofroteeta, Lastenmetsolan.


Tässä vielä päällä, jännän oranssi tuo haalari, vähän persikkaan vivahtaa. Ensin ajattelin, että etuosa saisi nousta ylemmäs, mutta nyt kun sitä on katsellut niin aika hauska noinkin.

9 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Onpa kivan näköiset haalarit! Ja ihanan malliset! Ihan sopivalla korkeudella tuo etulappu minusta on. Ei sekään hyvä ole jos on liian korkea, istuessa nousee helposti liian ylös. Noi prässit on hauskat haalareissa, ja ihanasti sopii peikkopaita :)

Sani kirjoitti...

Ihanat haalarit ja malli tosi suloinen :)

Moi! kirjoitti...

Ihanat pöksyt! ja väri!

Anis kirjoitti...

Suloinen setti ja mallikin ♥

Mari kirjoitti...

Oikein ihastuttava setti. Toi haalarimalli on tosi magee. Ja raitaresori on ihanaa. Saakohan mistään suomesta vastaavaa?

Heilt spesiell kirjoitti...

What a supercool pants! It`s ashame I can`t understand what you write but i love the pictures!

joska kirjoitti...

Housujen malli on kyllä kiva, en ihmettele että ohitti muut ompelukset. Kunnon inspis päällä onkin huippua tehdä. :) Uusi Ottobre muuten tuli eilen joten taisi 6/2009 pyjamapaidan kaava. :) Uudessa lehdessä tykkäsin monesta tytön vaatteenkaavasta ja parista poikienkin kun olin jo melkein peruuttamassa koko lehden.

pikkuriikki kirjoitti...

Moi!
Mukavan mallinen haalari!!! Hyvin sopii peikkopaita raitaresoreineen...

Riikka kirjoitti...

Ansku: Kiitos, kyllä se minustakin on hyvä ja tosiaan niin kuin sanoit, voisi nousta "suuhun" istuessa, jos olis kovin korkea.

Sani: Kiitos, malli on tosiaan ihana =D.

Moi!: Kiitos, itse en ensin tykännyt väristä ja siksi tein kokeiluversion siitä, mutta saa jäädä lopulliseksi tälläerää. Meillä kun haalareita jo on =O.

Anis: Kiitos kiitos!

Mari: Kiitti!
Raitaresoria on mustavalkoisena Triteksillä ja sitten aiemmin olen nähnyt ottobren nettikaupassa monivärisiä. Kalliita tosin, enkä ole pitkään aikaan käynyt katsomassa, et onko enää...

Heilt Spesiell: I dont understund your blog either, sometimes I use Google translator if I really want to know =D what you are writing about. Nice, that you visit here!!

Joska: Kiitos! Tosiaan mulle tuli tän postauksen jälkeen vasta uus lehti, mutta siis pyjamapaita on lehdestä 6/09. Uudessa lehdessä oli kivat legarit ja tunika ainakin...Mä kans välillä ajattelen, että se lehti pyörittää samoja malleja vuodesta toiseen ja ajattelen perua, mut sitten en uskalla, kun voi tulla jotain kivaa.

Pikkuriikki: Kiitos! Sun blogissa oonkin nähnyt monia kivoja kokohaalareita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...