keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Eskariasu 2

Tumma linja jatkuu...kaavoina on täysin samat mallit kuin ykkösasussa .
Taas joudutte katselemaan näin tummia kuvia kun en osaa kuvata tummia värejä. Salaman kanssa tulee vielä kamalammat kuvat...

Kankaat on mjukatygerin, tunika mustaa velouria ja leggarit peikkotrikoota. Ei ollut kovin "palautuvan" tuntuista trikoota, joten toivotaan ettei noi heti venähdä huonoiksi.Rusettien tilalle taas napit.Ja koska yläosa näytti minusta aikuisten paidalta mustana, siihen oli pakko keksiä jotain! Mietin vaikka mitä aplikointeja, mutta peikkoalaosan kanssa ei oikein sopinut mikään kuva. Peikkoaplikaatio taas olis saanut aikaan sen, ettei tätä pidetä ikinä =/. Siksi vain tuollaiset tereet hihansuihin ja pääntielle.

9 kommenttia:

Ompsinpompsin kirjoitti...

Tosi kivan näköinen tämäkin setti! :-)
Mä kanssa tykkään että vaatteiden täytyy olla helppoja, tästä sain ihan kiitostakin lapsen päiväkodista. <3 (lapsi on 3v joten senkin puoleen wc-käyntejä yms jne helpottavat vaatteet ovat enemmän kuin suositeltavia..)

ps: ilokseni -vaiko lompakon turmioksi?- sain tietää että Triteks palvelee perjantaisin klo18 asti..

Sani kirjoitti...

Nätti asukokonaisuus tuli :)

NorppaStiina kirjoitti...

Kiva setti! Tuo on kivan näköistä tuo peikkotrikoo. Toivotaan, että se ei olis lörpäshtävää mallia.

od Andulky kirjoitti...

Very nice!!

Satu kirjoitti...

Kivalta näyttää, jälleen:)

Susanna kirjoitti...

Kiva setti! Ihailtavaa kun olet näin ajoissa liikkeellä. Mä aina tajuan vasta viime tingassa että jotain tarttis HETI :)

Jos sulla on kirkasvalolamppu tai joku pöytävalo missä on kirkas valo, niin kokeilepa kuvata sen valossa. Kirkasvalolampun kanssa saa välillä melkein sellaisia kuvia niinkuin olisi ulkona kuvannut.

Riikka kirjoitti...

Kiitti! Jotenkin tämä setti ei ole itselle niin mieleinen, mutta toivotaan että pääsee käyttöön. Ei aina voi onnistua...

Ompsinpompsin: Se on kiva kun on perjantaisin pidempään auki. Mulle kävi viimeksi niin, ettei heidän kone huolinut mun pankkikorttia! Onneksi oli mies autossa ja tuli maksamaan vanhemman mallin kortilla, uudet ei toimi =/.

Susanna: Mulla on "paheena" olla ajoissa. Sitten saan aina lääkäriaikojakin odotella puolisen tuntia odotushuoneessa...

Ei mulla ole kirkasvalolamppua, harmi. Täytyy vaan kestää kesään asti tai kuvailla vaikka hangen päällä!

Hanna kirjoitti...

Oliko sulla tuo peikkokangas jerseyta vai interlockia?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tätä on ehkä kysytty ennenkin, mutta minkä verran olivat paketin toimituskulut Ruotsista (Mjukatygeriltä)? Ovatko sinusta laadukkaita kankaita? Kuosit ainakin ovat hienoja :) jo tekee mieli vaikka ikasyrin pakettikin on ihan ompelematta...
Minna-Liisa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...