perjantai 15. tammikuuta 2010

Keväinen haalariasu tällä kertaa

Triteksillä käydessä olin jo menossa maksamaan kun tämä ihana turkoosi kohoneulos hyppäsi silmiin tiskin alla. Siitä vielä metri mukaan ja heti tiesin, että haalarit siitä tulee!Ihanat tulikin, nämä on parhaiten onnistuneet tekemistäni haalarihousuista. Paidan ne tarvitsivat seurakseen...
Ja senkin trikoo on Triteksin. Mun suosikkia, mitä olen tähän asti "säästellyt" (en tiedä mihin niitä kankaita pitää aina säästää...) ja nyt se sopi niin hyvin, että paidan raaskin siitä leikata. Sitä kyllä jäi vielä paljon, kun sitä aikanaan hamstrasin =).

Todella surkeita kuvia, pimeää ja salamalla tulee vielä huonompia ja kamerakin vetelee viimeisiään, mutta koitetaan kestää.
Siinä tämä keväinen asu. Oon aika rakastunut tohon, mutta koska tänään yritin siivota pieniä pois vaatevarastoista (kuopuksen) ja juuri mitään en saanut pois, kun kaikki mahtuu päälle, niin tämä on pakko laittaa eteenpäin. Meille ei mahdu enää mitään!!

Laitoin sen kokeeksi Taitomaahan eli jatkossa sieltäkin löytyy Selia-vaatteita. Käykää kurkkimassa.

7 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Kiva setti! :) Mulla vähän sama ongelma, kun ei ehdi kaikkia vaatteita tälläkään hetkellä käyttää, niin ei kannata ommella uusia. Vaikka olisi aikaa, ideoita, kangasta ja intoa..

Mari kirjoitti...

Ihanan retroinen setti. Vetoaa kyllä minuun täysillä.

Sani kirjoitti...

Ihanan pirtsakka. Paita on kyllä piste i:n päälle tuohon haalariin :)

od Andulky kirjoitti...

Wow, I love them!

NorppaStiina kirjoitti...

Voi kun kivoja! Tuo haalareiden kangas on hauskan näköistä. Mulla on ihan sama tuon kankaiden säästämisen kanssa. Olen kauhea kangasholisti joka säästelee kankaita. Ei mitään järkeä.. :)

Heli kirjoitti...

Kivoja vaatteita! Väriyhdistelmät todella onnistuneita. Kankaiden paljoudesta onko vinkkiä kuinkas sinä säilytät kankaita ja muita ompelutarvikkeita? Itsellä tuntuu että kaapin oven kun aukaisee niin viimeisimmät romahtavat päälleni ja eikä enään muista mitä kaikkea on hankkinutkaan.

Riikka kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Heli: Vastausta vähän jo tulikin seuraavaan postaukseen. Ompelutarvikkeita on sitten laatikoissa ja lokerikoissa...kun vaan joskus ottais ompeluajasta osan siivokseen ja järkkäisi kaikki kaapit. Voishan samalla tehdä löytöjä...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...