torstai 14. tammikuuta 2010

Hassut haalarit

Taas kokeilin uutta haalarimallia, näistä tuli aika hassut. Se on suureksi osaksi kankaan syytä, mitäs valitsin pallollisen =D, pellehaalarit! Velour on Mjugatygerin ihanan pehmoista!

Sitten huomasin, ettei meillä ole sopivan väristä paitaa. Kankasvarastoista sitten lilaa norsua ompelemaan paidaksi. Kangas on Jofotexin ja nyt on tullut tehtyä jo paitoja, vaikka bodyt meillä on vielä käytössä lähes aina.

Pientä värieroa kankaassa, hihat on pikkasen tummemmat kuin etukappale.... Resori on Triteksiltä.
Takakappaleelle pätkä Farbenmixiä, että tietää kuinkapäin haalarit puetaan. Muuten sitä ei oikein näe kuin peppusaumasta. Hauska haalarimalli kyllä, ei tarvii neppejä eikä vetoketjuja, tosin olkaimien kanssa taistelin hetken. Näihin kun ei ollut kaavaa, niin piti soveltaa ommellessa.Siinä vielä suorana koko komeus! Koko on 92/98cm. Pitkään mietin laitanko nämä shopin puolelle, mutta tulivat nyt tänne. Jos joku kuitenkin ihastui niin tarjousta sähköpostiin! Meillä ei näitä välttämättä tarvita itselle.

11 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hauskat haalarit sekä kuosiltaan että malliltaan:)

Hiipu kirjoitti...

Minäkin tykkään näistä haalareista! Lastenvaatteissa pitää vähän ollakin pilkettä mukana, niitä harmaan asiallisia vaatteita ehtii pitää sitten loppuelämän, jos niikseen on. Kiva malli noissa haalareissa, ei ne minusta pellehaalareilta näytä, ainakaan väri ei täsmää ;-D

Anis kirjoitti...

Hauskat :)

NorppaStiina kirjoitti...

Mun mielestä aivan mahtavat haalarit! Sekä mallinsa että kankaansa puolesta. Tuo malli on aivan ihana. En ole kauhea haalari fani, mutta tuo on ihan mahtava! Ehkä se johtuu siitä et noi on vähän tyttömäiset. :)

Kate kirjoitti...

Hassut haalarit, mä kyllä tykkään noista kovasti :)

Erja kirjoitti...

Onpas lystikkäät! Oikein kivat.

joska kirjoitti...

Kiva malli. Tykkään. :)

Tiia kirjoitti...

Tosi suloiset haalarit.. <3

Niinu kirjoitti...

Samaa mieltä edellisten kanssa:)
Haalarit on ihanat ja kangas jos mahdolliste vielä ihanampaa...pilkkuja,pilkkuja!

Ansku kirjoitti...

Ihanan malliset haalarit! Niin tyttömäiset :) Suloista myös tuo pallovelour.

Riikka kirjoitti...

Kiitti kaikille!

Hiipu: Oot kyllä ihan oikeassa, ehkä lapsi saakin olla ylivärikäs! Ainakin välillä. Tänään tosin neiti on kulkenut mustissa...=D

Norppastiina: Varsinkin jos tekis pinkkipallosesta niin olis ihan ylityttöset =D.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...