lauantai 30. tammikuuta 2010

Jälleen yksi Imke

Ja jälleen se on mummolle. Jos tästä postauksesta ei muuta hyötyä ole niin ainakin se, että jos jollakulla ei Imkeä jo ole niin voin suositella. Ainakin minusta tuo malli sopii ihan kaikille. Pikkutytölle tai sitten mummolle niin kuin minä näitä usein teen.
Tämä oli osa kankaidentuhoamisprojektia ja tämä trikoo on Triteksiltä ostettu. Piti tulla tytölle mekko, mutta tulikin nyt sitten Imke kiitokseki mummolle siitä, että on ostellut joustofroteeta minulle aina kun on kohdalle osunut.

Itselle muuten piti jo viime kesänä tehdä imkemekko, nyt sen voisi kohta tehdä ensi kesäksi niin olisi ajoissa =D. Onko joku tehnyt sitä mekkoa, onko jossain kuvaa valmiista?

4 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihana! Täytyy varmaan jossin vaiheessa tehdä tuttavuutta tuon kaavan kanssa. Ja tuo kangas on ihastuttava!

Heli kirjoitti...

Kaunis kangas! Ihailen sinun ahkeruutta ommella kun on useampi lapsikin. Minä en yhden kanssa saa juuri mitään aikaiseksi. Launtainakin yritin tietokoneen ääressä nyhertää niin eikös tytär käynyt hakemassa löylykauhalla vessanpöntöstä vettä ja heitti ne minun päälle:)

Anonyymi kirjoitti...

Moi.
Kivoja juttuja sulla täällä blogissa. Olen tätä seuraillut.

Sulla näyttää olleen tuo peitetikkikone jonkun aikaa. Voisitko vinkata mulle yhtä asiaa? Jos omepelen nauhankääntäjällä kanttia ja sitten haluaisin jatkaa pelkkää kanttia, niin tikki karkaa mulla... Siis esim. jos teen vauvan lakkia ja siihenhän pitää ommella ne nauhat pelkästä kantista. Olisin iloinen vinkistä. Kiitos jo etukäteen, jos voit auttaa.

Riikka kirjoitti...

Norppastiina: Kiitti, itse taas ajattelin tuon kankaan "lahjoittaa", kun en tiennyt mihin sopisi (siis lapsille).

Heli: Kiitti, eihän aikaa paljon ole...päiväunetkin on lyhentyneet pienimmällä ja se on se ainoa aika. Minä sain kyllä vähemmän aikaan kun oli vähemmän lapsia, nyt heistä on seuraa toisilleen kun äippä ompelee =).

Anomyymi: Tiedän mitä tarkoitat! Mulla tekee samaa. Niistä valkoisista ruuveista saa sitä nauhankääntäjän paikkaa siirrettyä niin siitä siirtää ennen nauhan alkua vähän (oikelle?) niin pysyy paremmin. Vähän arpapeliä tuokin, että kuinka paljon siirtää ja missä kohtaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...