torstai 21. tammikuuta 2010

Sukat itseommellen

Joku kirjoitti joskus, että sukat ja farkut ovat ainoat vaatteet, mitä heillä ei itse valmisteta.
Meillä kyllä ostetaankin paljon, mutta tänään valmistui sukat....tai jalanlämmitin töppöset tai tossut...Idea lähti näistä vauvantossuista ja kun velourtilkkuja löytyi niin aloin kokeilla kaavantekoa. Piirsin vain jalkapohjan ja siitä malli.
Sukat niistä tuli enemmän kuin tossut, mutta ilmeisen mukavat, koska pois jalasta niitä ei ole saanut enää ottaa. Pysyvät ainakin hyvin pitkän resorin ansiosta, kokeillaan näitä ensi yönä unisukkina, kun sukat löytyy aina aamulla unipussin pohjalta...jos nämä olisi aamullakin jalassa.Materiaalit näissä jofotexin velourtilkkuja ja raitaresoria.

12 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Onpas hauska idea! Unisukiksi olisi loistavat... Saako matkia?

Ansku kirjoitti...

Onpa hyvä idea! Meillä on aina aamulla sukat hukassa. Tuollaisella pitkällä resorilla voisi jopa pysyäkkin. Jotenkin noita tilkkuja löytyy täältäkin :D

Sani kirjoitti...

Ihanat :).
Tuollaisethan vois tehdä kerhotossuiksikkin, laittaa vain pohjaan sellasta liukueste juttua (en muista nimeä, mutta uusimmassa vauva lehdes oli siit juttua).

Anette kirjoitti...

Valloittava idea! Ihanat tossukkaat!

Anonyymi kirjoitti...

Heee..aikun kivat! Pohjiin sit vaan semmosta liukuestettä, saa ainakin koskikeskuksen käsityöpuodista..(sitten ehkä pitäisi pohjan olla kaksinkertanen ettei tunnu ikävältä jalanpohjaan..? En ole vielä kokeillut ko ainetta joten en tiedä miten paljon tulee kankaasta läpi.)

-Johanna

od Andulky kirjoitti...

Very nice!

Meiju kirjoitti...

Tosi hauskat ja hyvä idea. :)

Riikka kirjoitti...

Kiva että näistä innostui näin moni, ajattelin ensin, että onko näitä ihan turha postata...hyvä että ei.
Ja totta kai kaikki ompelemaan tossuja, saa lainata ideaa.
Ajattelin itsekin sitä "jarrutahnaa", mutta enpä taida tarvita. Pohjan voi muutenkin valita ei liukkaan kankaan, vaikka keinonahan jos haluaa. Meillä nämä on sukat, ainakin nämä yksilöt. =)

Jana kirjoitti...

Hienot tossut! Mistä tuo raidallinen resori oli tilattu??? vai olisiko sinulla ylimääräinen vielä??

Riikka kirjoitti...

Jana: Kiitti, Se on jofotexin. Minulla ei ole sitä enää kun yksi pikku suiru.

Jana kirjoitti...

oijoi... no, ainakin oli hyvä yritys :-)
takki on valmis... kuvakäsittely puuttuu vielä... huomenna sitten :-)

Mirka kirjoitti...

Voi vitsi miten hieno idea!! Varmaan pitää itekin kokeilla :) Kiva kun postasit tän! Ja vitsi nuo seuraavien postauksien isompien neitien vaatteet, tosi ihania! Miulla ois kans tarvetta esikoiselle tehä lisää vaatetta (128-134cm) kun kaupoista ei tuossa koossa enää saiskaan mitään järkevää lastenvaatetta. Samoten se tähtihuppuhaalari on hieno!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...