tiistai 26. tammikuuta 2010

Kokohaalarikokeilua

Vaikea päättää, onko tämä itselle vai myyntiin. Tarkoitus oli tehdä ihan unisexmallinen ja värinen, mutta nyt mietin, että onko tämä selkeästi pojan haalari?
Vihreä velour on Eurokankaan paloista ja tummanruskea (tosi tumma luonnossa!) on Huvikankaan arvonnassa voittamani Stenzon velouri. Tähti ja hupun vuori taas on mjugatygerin peikkotrikoota.
Tämä luultavasti tulee myyntiin, koko on 86/92cm. Tyttömäinen samalla kaavalla on ompelupöydällä, mutta kun se taas on meille ehkä liian tyttömäinen. On tämä vaikeaa. Eli jos joku tämän heti haluaa varata itselleen niin myyn toki. Teen sitten vaikka vielä kolmannen, joka on meidän neidin näköinen.
Ja tuo tagi mikä roikkuu haalarissa on Etsystä tilattu ja se on nyt ilmestynyt kaikkiin myytäviin vaatteisiin. Takapuolelle sitten kirjoittelen koon ja hoito-ohjeet.


7 kommenttia:

od Andulky kirjoitti...

Very very nice! And I like your new nametags too!!
/Anna

Ansku kirjoitti...

Onpa ihanat haalarit!! Tuo huppu tekee siitä tosi söpön ja ihana idea laittaa samaa kuviokangasta tuohon tähteen, mitä hupussakin :) Kyllä minusta noita voisi tytölläkin käyttää. Tosi kivoja uudet tuotelaputkin..

Anonyymi kirjoitti...

Ihana haalari!

Hanna-Riikka kirjoitti...

Kivoja tuotelappusia! Onko nuo kuinka arvokkaita teetättää? Onko ne jonkun suunnittelijan tekemiä? On niin nättejä. :)

Aivan ihanan mallinen haalari, melkein tulee innostus tehdä itsellänikin loppuun eräs joustofroteehaalari, johon on jo kankaat leikattunakin valmiiksi. Hihattomana tosin tulee meille Ottobren ohjeella. Pidän kyllä tuosta sinun tekemästä, kun näyttää niin ihanan lämpimälle huppuineen kaikkineen. :)

Unaja kirjoitti...

Kiva haalari. Aikalailla samanmallista olen suunnitellut ompelevani meidän nuoremmalle miehelle, siis tuollaista pitkähihaista ja hiippahupullista :) Tosin suunnitelmissa on käyttää siihen muru-neulosta.

Nuo tagit ovat kyllä tosi kauniita.

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Jos myyt niin mä ostan-varattu:)

Riikka kirjoitti...

Kiitos! Ja hyvä jos tagitkin on mieleisen näköiset =).

Nyt en suoraan sanottuna muista paljonko ne maksoivat, mutta tässä on linkki kauppaan http://www.etsy.com/shop/iluvdesign?section_id=5379060

Kuvan ja värin ja mallin sai valita, niin ja tietenkin tekstin. Ja päättää ottaako tagin vai tarran vai minkä, paljon oli vaihtoehtoja ja palvelu hyvää. Tulevat malesiasta, joten posti tuo hitaasti...

Piiri pieni pyörii: Kiitos varauksesta! Ota yhteyttä sähköpostiin ritiaine@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...