maanantai 4. tammikuuta 2010

Junabody junasettiin

Junasetti on ollut kovasti käytössä, mutta aina sen alle piti pukea mikä sattuu body. Nyt syntyi sitten jämistä alle lyhythihainen alusbody ja kelpaa tämä kesällä ihan näkyväänkin käyttöön. Hassua, että ekojen lasten kohdalla julistin lyhythihaisten bodyjen olevan turhia ja nyt niitä on aina liian vähän...enemmänkin näitä voisi siis tehtailla.Peitetikkikoneen kanssa olen taas oppinut uutta, kiitos tänne ja kaverille, joka tunnistanee itsensä tästä =). Tuossa bodyssa esim. hihansuut tein eri säädöillä, kuin muut kantit niin hihansuut saa pussittaa hieman ja muut on suoraa kankaan vetämättä.
Mutkia vielä harjoitellaan entistäkin paremmiksi, mutta kyllä tuon koneen kanssa näköjään sinuiksi oppii kun aikaa kuluu ja ompelee ja ompelee ja ompelee...=D


Katsokaahan taas Shopin puolelle, sinne on päivitetty kaikkea kivaa!

14 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Suloinen body! Tuo valkoinen resori raikastaa kangasta tosi kivasti.

Ja peitetikkikonevinkit ja uudet havainnot kaikki otetaan innolla vastaan. ;) Tuota Kolalalin postausta minäkin luin ja tarkoitus on vinkkejä kokeilla ensi kerralla konetta käyttäessä.

made by KA kirjoitti...

Kiva body! :)

Ansku kirjoitti...

Suloinen Body! Käytätkö sitä nauhanohjainta noita ommellessa? Mä tässä olen miettinyt peitetikkikoneen hankintaa ja en tiedä kannattaako sitä ohjainta heti hankkia, vai onko viisaampaa ensin opetella muuten konetta käyttämään? Ainakin siistiä jälkeä sillä saa kun osaa :) Harmi kun tuo ruotsin ymmärtäminen on vähän niin ja näin..

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana body! Taitaa olla parempi, etten yritä ommella bodeja ennen kuin saan tuon koneen. En saa millään noista kanttauksista hyviä. Tosi hyvältä ja ´tasokkalta´(paremman sanan puutteessa) näytää!

od Andulky kirjoitti...

Very nice!!!

Riikka kirjoitti...

Maria: Kiitti, minusta kans valkoinen sopi tuohon hyvin, eli hyvä ettei vihreää ollut varastoissa =).

Made by KA:kiitos!

Ansku: Nauhanohjain on käytössä. Aluksi olin vähän sitä mieltä, että se on hankala ja hempompaa olis tehdä "kaksoisneulatyylillä". Mutta nyt olen kyllä sitä mieltä, että parempi opetella heti ohjaimen kanssa! Pääsee sillä yhdellä ompeleella ja saa heti siistin jäljen.
Itse suomennan noita ruotsin blogeja googlen translatorilla.

Norppastiina: Jokos sulle on kone tulossa sitten? Kiitos myös kehuista =).

od andulky: Thank you!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkinen kone sinulla on? minullakin on vielä hakusessa minkä ostaisin..Teollisuus versioa oon käyttänyt ja se oli hyvä..opettelujen jälkeen luisti mukavasti.. :)

-AnniKa

Riikka kirjoitti...

Annika: Minulla on Janome coverpro. Ihan hyvä kone nyt opettelun jälkeen, mutta ei lähelläkään teollisuuskonetta mielestäni. Sellaista käytin kouluaikoina ja muistan vaan ettei tarvinnut juuri osata, sen kun ompeli. Nyt on enemmän säätämistä ja vääntämistä =). Reunapalkissa on aiheissa peitetikkikone, lue sieltä kokemuksiani.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!
Kovasti mietityttää hankinta. Janome ei kuulosta kovin tutulta..joten se hiukan pelottaa. Vaikka monellahan juuri Janome. Harkitsitko Brotherin konetta? Minulle yhdesä paikasta ehdottivat sitä, että ois kuulemma parempi kun Elna. Mutta toisessa paikkaa taas just toisinpäin. Elnaa sain vähän testata, mutta Brotheria ei löydy tästä kaupungista.. En millään uskaltais tilata sikaa säkissä..
Oot vissiin käyttänyt sitä kantin kääntäjää? Sitä minä tässä havittelen kans.
Mulla oli Singerin yhdistelmä saumuri, mutta kyllästyin vaihtamaan sitä aina eri asentoon.
Siinä ei ollut kantinkääntäjää.
Mistä päin sä oot? Että ollaanko käyty sama koulu..? :D Mä oon Artesaani, vaatetusalan. Sä taisit olla pukuompelija..?
Minä siis oon oulusta..

-AnniKa

Riikka kirjoitti...

Mä en noita myyjien kommentteja niin kuuntelisi, jokainen kun kehuu sitä mitä myy.
Itse ostinvähän sian säkissä niinsanotusti, mä oon sellainen "heti mulle kaikki tänne" -tyyppi ja kun janomen englannista edukkaasti sai niin sen otin. En ole kyllä katunutkaan.
Kantinkääntäjä on juu myös.
Tampereella oon aikoinaan opiskellut, vaikken ihan siellä enää asukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri niinhän ne tekee. Inhon semmosia ylimyyjiä..Jotka kehuu maat ja taivaat. Ja mä yrittäsin rauhassa tutkia, että mikä mulle ois hyvä! Ja miten se mun käsissä toimis..
Mutta mä en taas uskalla vaan tilata, kun ei oo kyseisistä Janomesta ja Brotherista mitään kokemusta. Kyllä mäkin äkkiä koneen haluaisin, mutta en vaan oo päässyt eteläsuomeen testaileen koneita.. Mutta ajatuksissa Brother ja Janome on ykkösenä ja kakkosena tulee Elna ja Bernina.
Kohta on sellanen työ projekti, että siihen menee kaikki päivät aamusta iltaan.. Joten taitaa tämä harraste ompelu jäähä sivummalle..

Kiitos, kun olet jakanut kokemuksia!

-AnniKa

Riikka kirjoitti...

Eipä mitään! Sellanen muistikuva mulla on, että Elna on sama kuin Janome, eri kuoret vain ;).

minna.hytonen kirjoitti...

Paljollako sait ton janomen koneen? Jos on salaisuus niin laita sähkistä!

Riikka kirjoitti...

Minna: En löytänyt sun sähköpostiosoitetta, mutta eihän tuo mikään salaisuus ole. Alle tonnin se oli mut paljonko...kun muistais. Ehkä jotain 700€ paikkeilla (?).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...