keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Juna-asu


Vihdoin pääsin näiden jofotexien kimppuun. Ihania kankaita ommella ja jo leikatessakin tuntee, että on hyvälaatuisia. Toivottavasti väritkin pysyy sitten pesuissa hyvin.

Huppari samalla Ottobren kaavalla, huppu vaan taas oma muunnelma. Ei ollut vihreää resoria niin tuli kuminauha hupun reunaan. Saimi Svetarihousut myös Ottobresta ja oon pahoillani, etten heti jaksa kaivaa lehtien numeroita esiin. Katson kyllä jos joku näitä kaavoja etsiskelee!

Kaikki kankaat ja resorikin Jofotexin paitsi valkoinen elastaanitrikoo Triteksin. Meinasi tulla tylsä tuosta valkoisesta puolesta, vaikka selkä onkin raidallinen. Olisin halunnut siihen taas velour-motiivin, mutta ei ollut vihreää varastoissa. Brodeerasin sitten pilven ja ilmapallon eteen. Ei silti mun mieleen vaan junapuoli on ehdottomasti parempi tässä hupparissa! Valkoinen saa olla hätävarana, jos vaikka reissussa likaantuu nätimpi puoli.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kätevä tosiaan tuollainen kääntöhuppari kun voi hätätilassa kääntää likaantumisen sattuessa toisin päin, en oo aikaisemmin asiaa ajatellutkaan :D Mulla tekis mieli tilata tuolta Jofotexilta niin kivan näköisiä kankaita nämäkin, mutta mutta ostolakko painaa päälle :) Onko velour minkä laatuista? Jos vertaat esim. eurokangas, myllymuksut.

od Andulky kirjoitti...

Wow, I love it!!!

Hanna-Riikka kirjoitti...

Onpa tosiaan kätevä idea kääntää huppari. :) Varsinkin reissuun olisi ehdoton. Ihanat värit.

Ansku kirjoitti...

Hieno setti! Kyllä toi junakangaskin on vaan niin kivan näköistä.. Kivasti olet yhdistellyt noita kankaita :)

Jode kirjoitti...

Onpas söpö. :-)

Riikka kirjoitti...

Hanna: Velour saattaa olla inan paksumpaa kun "yleensä". Käyttökokemusta ei vielä ole, että nukkaako tämä.
Mullakin on ostolakko, ainakin jofotexille, koska nostivat postikulut 30 euroon!!

Kiitos kaikille kehuista, ihana näitä on aina lukea ja saa uutta intoa ompeluihin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...