keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Pupunen


Siitä lähtien, kun ensimmäinen pupulakki ei sitten miellyttänytkään omaa silmää. Kaavaakin etsin pitkään ja tämä on nyt muokattu Ottobren vanhasta 4/2000 lehdestä. Sain sen lehden tilattua meidän kirjastoon. On loppu ottobrelta ja joka paikasta, jopa saksasta!

Jos jollakulla tuo lehti on, niin edelleen olen sen halukas ostamaan!

Kuvausmalliksi pääsi meidän Anna-nukke, oikea käyttäjä eli 1-vuotias ei pysy sen veraa paikoillaan ja on nyt kipeäkin, joten en kiusannut kuvauksella.

Eikös näytäkin pehmeältä? Se on! Päällikangas on saksasta tilattua pörröfleeceä, molemmin puolin samanlaista, mutta koska tein pakkashatun niin vuorina on kangastukun polasfleece ja korvien kohdalla vielä tuulisuojat tuulikankaasta. Nyt olen tyytyväinen väriin ja malliin!

Istuu ihan täydellisesti ja kiinnitys on kam-pöllöneppareilla, joten pipo mahtuu ainakin kaksi vuotta. Säätövaraa on kolme nepparia. Meillä sovittelin, niin mahtuu vielä 4-vuotiaalle, mutta otsa jää jo sitten paljaammaksi. Eli kokoluokitus voisi olla 1-3v.

8 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Tosi söpö hattu, oikein pehmoisen näköinen :)

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Hyvä idea tuo neppari kiinnitys...on pidempi aikainen! Mun pitäis kanssa noita hattuja tekaista, mutta taitaa jäädä joulun jälkeen ;)

Sannu kirjoitti...

Just tällaista kaavaa olen ettinyt!

Ansku kirjoitti...

Suloinen pupu hattu! Pehmeältä ja lämpimältä näyttää :) Mullakin tuo kaava on ollut hakusessa, mutta en ole vielä onnistunut lehteä löytämään..

Satu kirjoitti...

Onpa kivannäköinen hattu! Tuolle meilläkin olisi tilausta. Täytyypä kaivella omat Ottobret, sattuisiko tuo lehti löytymään.

Hanna kirjoitti...

Tuo kangas kuulostaa tosi kivalta. Pitää itsekkin testata tuollaista kiinnitys systeemiä seuraavalla kerralla.

Riikka kirjoitti...

Vauhtivekaroiden äiti: Kiitti!

Prinsessatrio: Hetken mietin laitanko tarran, mutta kun oli noita pöllöneppareita kaapissa vähän liikaa ja tarraa huonommin niin laitoin nepit ja ihan hyvä valinta. Ei saa lapsi itse aukikaan. Tarra olisi tietenkin turvallisempi, jos jää johonkin telineeseen roikkumaan, mutta näin pienellä nepit on ainakin ok mielestäni.

Sannu: Kaava on aika erinäköinen kuin alkuperäinen, mutta tuosta on hyvä lähteä liikkelle suunnittelemaan erilaisia korvia yms.

Ansku: Lehti on tosiaan loppu. Oikein itseä ärsytti, kun tietää, että se on monen kaapissa ihan käyttämättömänä ja en saa omaa! Tarkoitan siis ihmisiä, jotka ompelivat silloin 10v sitten kun lehti ilmestyi ja on jäänyt kaappiin.

Satu: Toivotaan, että löydät!

Hanna: Kangas on aivan ihanaa ja otin sitä vain 40cm kokeeksi. Ei edes pölyä ommellessa ihan niin paljon kuin muut karvakankaat.

Hanna kirjoitti...

mä luulen että mulla saattais olla!! vilkaisen ja informoin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...