lauantai 15. lokakuuta 2011

Vielä kerran joustispeikkoja

Tuli jonkinlainen pakottava tarve saada uudelleen tätä peikkojoustofroteeta! Sitä sitten onneksi huutiksesta löytyi reilu palanen. (Triteksillä olin tätä käynyt kolmesti metsästämässä ja ei oota...tulee ensi viikolla jne...) Tytöllä oli tästä vauvaiässä paita (ainakin) ja nyt on sitten uudet tunika ja legginsit. Taskuihin piti saada joku "juju", sen takia niistä pilkistää sydänvelouria.

Kaavat omat muokkaukset, raitaresori Jofotexin. Vähän on jo raitaresori-innostus mennyt ohitse, mutta se sopi silloin aiemmin niin kivasti tähän kankaaseen, että laitoin nytkin.

Edit.Lisäsin sovituskuvan 


Kaverisynttärikausikin alkaa koulujen alun myötä ja niitä ajatellen askarreltiin eskarilaisen kanssa ponnarilenksuja. Tai minun piti tehdä ja tein kolmet vaaleanpunasävyiset, mutta kun tyttö huomasi homman, niin eihän se meinannut loppua ollenkaan! Itselleen hän halusi "hymyponskat" ja ne on ollutkin koulussa jo kolmena päivänä...tyttö odottaa, että joku huomaisi sanoa, että hänen ponnarinsa hymyilee =D. Ei ole kuulemma kukaa huomannut.

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Söpönen peikkoasu, itse ihastuin myös tuohon kuosiin kovasti.

Ompsinpompsin kirjoitti...

Voikun hauska! Mullakin ois tätä hillottuna palanen kangasarkussa...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...