lauantai 1. lokakuuta 2011

Pipoja ja arvontatulos

Ihmettelikö joku jo, että mihin ne päivitykset katosi? No, torstaiaamuna (oikeastaan jo yöllä) heräsin kipuun ja en päässyt kävelemään. Ei kun lääkäriin ja polvi oli tulehtunut. Kepeillä täällä mennään, joten kaikki on vähän slow motion... ja kipulääkkeet pistää unettamaan, joten paljon olen ihan nukkunut!

Ompelut on tietenkin mielessä ja ne ajat kun jaksan, olen tehnyt nettikauppaa ja nyt laitan teille arvontatuloksia dinopipoarvonnasta.

Ensin kuitenkin muutama muu postaamatta jäänyt päähine.Nämä kaksi ekaa on tehty Ticketin takkeihin sopivaksi ja ovat ihan neliöpipoja, kaksinkertaista trikoota.


Sitten rusettipipon mallilla (pojalle sopivaa) tuli tehtyä tälläistä. Olen aina sanonut, etten tee hirviöitä. Tämä taitaa olla aika lähellä, haamua esittää. Minusta pojille on vaikea keksiä kuvia, auto, tähti, hirviö...mitä  muuta on?? Itsellä kun ei ole poikia, ei voi kysyä suoraan käyttäjiltä. Ehkä pitää mennä tekemään joku koulunpihagallub?
Ja perus rusettipipo, tuossa turkoosissa on siis sama malli.


Ja edellisen arvonnan voittaja sai tälläisen toiveensa mukaisen peruspipon, velouria.Dinopipoarvontaan ei ollut nyt voimia tehdä hienoja järjestelyjä vaan arvonnan tein niin, että nimet lapuille, laput kahvimukiin (tai minun tapauksessani teemukiin) ja nosto. Voittaja on Katti! Onnea!

Kirjoitit näin:
Kävin myös tykkäämässä. Toiveissa turkoosia ja ruskeeta 2,5 vuotiaalle. 

Otapa yhteyttä ja ilmoita mielellään päänympärys, muuten teen koon 48/50 =). info@seliashop.fi

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Polvelle paranemissäteitä! =)

Poikien pipoihin käy ainakin eläinhahmot siinä missä tytöillekin, samoin esim. työkalut..

Tiia kirjoitti...

pikaista paranemista!

Riikka kirjoitti...

Kiitos! Täällä tosiaan yritetään pian päästä jaloilleen, ei sovi ollenkaan minulle tää pakkolepo!

Erja kirjoitti...

Eläimistä tykkäisi meidänkin poika, siili olisi kuulemma hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Miten ompelet tuon rusetin tuohon rusettihattuun? Jotenkuten ehkä osaisin itse rusetin kehitellä, mutta ompeletko sen sitten käsin hattuun kiinni vai mitenkä?

Kiitos jos jaksat vastata!

Riikka kirjoitti...

Huomasin vasta kysymyksesi. Ihan käsityötä on rusetin kiinnitys =). Toinen vaihtoehto on ommella kiinni sivuistaan koneella, mutta lopputulos ei ole niin nätti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...