keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Apina-huppari


Tämän kankaan eli velourin ostin muistaakseni jo kesällä. Tarkoitus oli tehdä päiväkotiin housut. Aina tämä vaan kangaskaapilla tuli vastaan eikä yhtään housututtanut tämän kankaan kohdalla ja lopulta koko kangas alkoi ärsyttää! Muillekin on ehkä käynyt niin jonkun kankaan kanssa?Otin kankaan käteen ja aloin selata kaavoja...ei mitään kivaa....
Kangas oli jotenkin niin tumma ja sitä piti piristää. Muistin, että jossain Ottobressa oli tälläinen kaava, tämän tyylinen huppari, missä on renkulataskut. En viitsinyt kuitenkaan piirrellä uutta kaavaa, joten tämä on tehty Selia sydänsetin yläosan kaavasta ja taskuosa omasta päästä.Pilkkutrikoo tilkkukasasta ja sen mukaan turkoosit resorit. Nyt se ei enää ole niin tumma, mutta ei myöskään "meitä". Saa nähdä tuleeko tälle käyttöä. Voihan tämän viedä vaikka sinne päiväkotiin varahuppariksi.Kokona taas se 110/116cm ja on varaa kasvaa! Resorit käännettynäkin on vielä varaa pituudessa ja helmassa riittää mittaa.No nyt se on poissa kangaskaapista! Huh! =D

13 kommenttia:

Ompsinpompsin kirjoitti...

Tää olis taas ihan 'meitä' -herkkuvärit ja kaikkea!

Mun ärsytyskankaita on ainakin oliivi-joustofrotee, siitä on jo pitänyt tulla milloin haalari milloin jokin retromekko.. Yhden pipon olen siitä saanut aikaan. Aika kivan hupparinkin siitä kyllä saisi.. Sitten on erinäisiä popliineita joita vain jemmailen mutten raski myydä poiskaan. ;-)

Unikuu kirjoitti...

ihana <3

Mari kirjoitti...

Tykkään!

Sannu kirjoitti...

Tosi kiva! Tuollaihan tuo tasku olisikin hauska tehdä!

PikkuHoo kirjoitti...

Hyvä ettet tehnyt sillä ottobren kaavalla sillä se on ihan järkyn iso kaava. Minä oon tehnyt sillä ja piloille meni huppari kaavan koon takia! Nuo taskut on kivat, täytyiskin tehdä uudestaan johonkin parempaan kaavaan nuo taskut! Piristää kovasti tuo reosri muuten niin tummaa kangasta!

Mia kirjoitti...

Tosi kiva! :) Ihan kuin silmät nuo taskut edessä! :)

TanttaRalla kirjoitti...

Hyvännäköinen huppari!
Mä taas tykkään tosi paljon tuosta kankaasta ja tilasin kanssa sen aikoinaan housuja ajatellen, mutta huppariksihan se meilläkin lopulta vääntyi. Ja on meillä myös tytön suosikki tuo huppari. Ehkä sen värimaailma on vaihtelua kaikelle vaaleanpunaiselle ja pinkille, mitä meiltä eniten kaapista löytyy ;)

Erja kirjoitti...

Kivahan siitä tuli!

Tiina kirjoitti...

Tosi hauska! Ja mielettömän siistit saat noista ympyrätaskuista - minen oo koskaan vielä edes kokeillut täyttä ympyrää. ;)

Tiia kirjoitti...

Hieno huppari. Mua jäi kaivelee, etten ostanut kun tätä sai kankaana, nyt oon koittnu huhuilla itselle joltain palaa mutta kaikki taitaa olla tuhottuina :D

NorppaStiina kirjoitti...

Todella kiva! Tuo mustapohjainen kangas on ihana. Mainiot nuo turkoosit langat, tekee kivan säväyksen kokonaisuuteen.

Sarita kirjoitti...

Tosi kivan näköinenhän siitä tuli! Ja kuvan perusteella sopii kyllä oikein hienosti teidän tytön värimaailmaan myös. :)

Riikka kirjoitti...

Ompsinpompsin: Minusta tuo oliivi joustis on mahtavan kuuloinen kangas;)!

pikkuhoo: Olipa sit hyvä! Vaikka reilu on tämäkin, mahtuupa pitkään!

Tiia: No olisi mun sitten kannattanut tätä kaupata! Oli monta kertaa mielessä, mut aina se jäi...kun ei itse tykkää niin helposti ajattelee, ettei muutkaan =P.

Kiitos ihan tosi paljon näin monista kivoista kommenteista!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...