tiistai 4. lokakuuta 2011

Maatilayöpi


Talvi lähenee ja pyjamat tulee taas tarpeeseen lapsilla. Tässä yksi kuopukselle. Kaavat omat, sen mukaan leikelty miten kangas riitti ja siksi housuissa onkin maritrikoosta tuollainen haarapala.


Maatilatrikooseen ihastuin joskus, olisko ollut 08 tai 09 vuonna, silloin kun sitä ei saanut ruotsista suomeen =/. (Nykyäänhän tätä saa Jofotexin kautta.) Silloin tilasin ruotsista itselleni tästä tehdyn tunikan. Harmi vaan kun se meni pian pesuissa sen näköiseksi, ettei voi pitää. Tämän yöpuvun siitä kuitenkin vielä sai ja yöpuvussa ei pikku pesunukka haittaa!Tästä siis lähdettiin liikkeelle:
(otin muuten kaavan tuosta talteen, oli hyvänmallinen tunika!)


Tuo hihan merkki on nyt housujen sivussa, siinä lukee Mor är rar eli Mamma on ihana...vai miten sen vapaasti suomentaisi?
Kuvassa tyttö kipeänä, kuumeessa. Näyttää ainakin omaan silmään ihan sairaalle =/. Ja juuri pitäisi olla päiväkotiin harjoittelemassa niin täällä yhdessä sairastellaan.Tässä viimeisessä kuvassa näkyy myös pinnasängyn tuunaus vuodelta 07. Laita pois ja pehmusteet ommeltu niin, että se on lasten sohva. Selkänojat on tarranauhoilla kiinni pinnoissa. Välillä tämä oli taas ihan pinniskäytössä ja nyt taas sohvana vanhempien huoneesssa, niin tässä voi sitten hätätapauksessa joku potilas nukkua. Vielä ei ole onneksi tarvinnut ;).

3 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Hieno setti.Tää on kyllä niin ihanaa kangasta. Hyvä, että saa suomestakin tyt tätä jo tilata.

Paranemisia, tämä on just nyt sitä aikaa.

Riikka kirjoitti...

Kiitti!
Viikko on kepeillä kävelty eli kyllä tää tästä pian helpottaa =). Flunssakin tytöllä ihan lievä onneksi.

Katja kirjoitti...

Ihanaa uusiokäyttöä! Mikäs sen parempaa yökkärikangasta kuin jo valmiiksi pehmeä ja mukava. :)

- Katja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...